• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2022

22:38

RASKRINKANA MINA VRBAŠKI! Nakon što je ušla u Zadrugu isplivalo ovo - morala je da se vrati u rijaliti?! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

RASKRINKANA MINA VRBAŠKI! Nakon što je ušla u Zadrugu isplivalo ovo - morala je da se vrati u rijaliti?! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša zadrugarka Jelena Golubović i Stefan Dragojlović numerologa gostovali su u emisiji "Redaljka" na Red televiziji

Oni su na samom početku emisije prokomentarisali ulazak Mine Vrbaški u "Zadrugu 5", pa žestoko opleli po njoj.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mina Vrbaški

- Odvratna mi je bila u obe sezone, prema meni bar, sekla mi stvari... U najavi je rekla da je došla nekima da se use*e u život, odvratno ponašanje! Deklarisana prostitutka! Treba je potpisati sa ''Mina elitna prostituka'' ili šta? Ona je mnogo namazana, takva je bila i prema Đeksonu, to joj je bila prva ljubav. Mina je Anđeli Veštici preotela momka. Ima lepu glavu, ali nema druge atribute sem mladosti. Ja ne izmišljam te stvari, ona je sve te stvari pričala - kaže Jelena Golubović, a na njen komentar nadovezao se i numerolog Stefan Dragojlović.

- Mina je simbol fatalne žene od samog početka u Zadruzi. Ona je jedna od najlepših devojaka koja se ikad pojavila u rijalitiju. Rijaliti izaziva vrstu zavisnosti, moraju da budu pred kamerama. Ljudi se ne manjaju zbog drugih ljudi, već samo zbog sebe. Mina je ušla samo da se uvede u priču Mensura i Milice. Promišljena je i pazi šta priča - rekao je Stefan numerolog.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Jelena Golubović

Međutim, Jelena se ne slaže sa numerologom.

Ne mogu da slušam gluposti, ona nije uspešna. Fatalna je zato što su je 'fatali'. Ovo je šou biznis! Ne mogu da verujem šta slušam, da si sposoban ako sa toliko godina promeniš toliko muškaraca. Došla je sa zlom namerom! Opao joj posao napolju, pa morala da uđe u rijaliti - rekla je Jelena Golubović u pomenutoj emisiji.

MAJA MARINKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Evo šta je rekla o venčanju Jelene Pešić i Mladena Vuletića




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbi su poturad narod gubitni

pre 2 godine

vidi svima ofa turska lica i genetukuhahahahaahah servi poturad

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija