• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

07:20

LJUBAVNI BRODOLOM POTRESA ZADRUGU! Dalila RASKINULA sa Filipom, doživela NERVNI SLOM - URLICI ODZVANJALI IMANJEM! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

LJUBAVNI BRODOLOM POTRESA ZADRUGU! Dalila RASKINULA sa Filipom, doživela NERVNI SLOM - URLICI ODZVANJALI IMANJEM! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Dalila Dragojević i Filip Car raskinuli su tokom prethodne noći.

- Ja ne bežim od svoje prošlosti i od stvari koje sam uradio. Ti dovedeš svaki pu u naš odnos nemir. Ne da ti vrag mira! - rekao je Car.

Jao, kakav si ti političar. Ti mene to nisi pitao - rekla je Dalila.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Dalila i Filip

- Ja nemam empatiju, završiću ovaj odnos ako se ovako nastavi - istakao je Filip.

- Pa završi ga, gledaj me kako se patim i ajde u pi**u materinu - drala se Dalila.

Neću, evo neću, da tebi ne bi bilo loše, ja ću biti loš - drao se Car.

- Ti meni spomeneš jednog bivšeg, aj živim ovde sa tvoje četiri. Na svakom uglu je jedna - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila plače

- Ja tebi mogu da prezentujem neke stvari drugačije. Dejan, dopisivanje sa Grujom i ostalo...Tvoj brak sa Dejanom je jači od 20 mojih odnosa sa kokoškama...Žao mi je, nije mi život idealan. Došao sam ovde da zaradim, da ne završim tako da sa džakovima idem - vikao je Car.

Ti to sebi radiš da završiš tako - rekla je Dalila.

- Ja sam ti rekao da meni pukne film, uđem u tu crnu zonu, puknem i eto. Mene ovo dovodi do ludila. Ja bih sada sedeo na kauču, sprdao se i smejao. Ja tebi ništa ne smem reći! Imala si najbolju nameru, ali si napravila najbolji problem! - drao se Car.

- Ajde skloni mi se sa očiju - besno je rekla Dalila.

- Saterala si me u ćošak i u mat poziciju - rekao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Filip i Dalila

Izvoli dečko, put pod noge i radi šta hoćeš, da ne bi meni prepisivao osećaj krivice. Kako si ti bezobrazan i bahat! Ti najbolje funkcionišeš kad znaš da te neko ne voli i kad je sa tobom neko iz koristi - rekla je Dalila.

- Ja bih voleo mir i spokoj. Živim za to da nađem devojku sa kojom ću da se smejem, uživam. Ja sam takav već danima, ti si mi na glavi - vikao je Car.

- Nađi bolju - rekla je Dalila, koja počela da plače.

Ne mogu da zamislim da si ti sa mnom iz griže savesti - plakala je Dalila.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija