• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.04.2022

08:51

DA LI JE ĐEDA BIO ZAPOSTAVLJEN I ĆUŠKAN U ĆOŠAK, PITAM?! Biljana Dragojević oplela po Dejanovom bivšem prijatelju!

Printscreen

Rijaliti

DA LI JE ĐEDA BIO ZAPOSTAVLJEN I ĆUŠKAN U ĆOŠAK, PITAM?! Biljana Dragojević oplela po Dejanovom bivšem prijatelju!

Podeli vest

Ne može da ga podnese!

U toku emisije "Pitanja novinara" za crnim stolom glavna tema bila je odnos Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice, o kom već nekoliko dana unazad bruji region.

Marko Đedović je imao priliku da prokomentariše ovaj odnos, po kom je osuo žestoku paljbu, pa je tom prilikom izneo kako je taj odnos drama Dejana Dragojevića, ali za siromašne, pa se osvrnuo i na njihovo odrastanje, gde je izneo da su verovatno oni kao deca koja su ostavljana u komšiluku na čuvanje, dok su njihovi roditelji, kako on navodi, otišla da ima intimne odnose sa drugim ljudima.

Tom prilikom, na svom Instagram profilu, oglasila se Biljana Dragojević, koja nije štedela reči kada je u pitanju bivši prijatelj njenog sina, Dejana Dragojevića, pa je okačila njegove slike iz emisije i uz to napisala:

 

 

- Ne znam na šta aludira Đeda... Dejan uopšte nije u priči ali... Da li je Đeda bio zapostavljen I ćuškan u ćošak, dok je njegova mama štrikala po selu, pa je zato skakao sa mosta. PITAM?! - napisala je Biljana u svom postu.

Da li je i kako ovo pogodilo Biljanu, Dejanovu majku, ostaje nam da saznamo, a kako će se na dalje odvijati situacija u Beloj kući, ostaje nam, takođe, da ispratimo.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 2 godine

Istina je pogodila matoru iz Veternika .....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija