• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. M.

04.04.2022

13:16

OTKRIVEN RAZLOG JANJUŠEVOG BEŽANJA! Zadrugar prilikom odlaska na izbore primio poziv od NJE! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Rijaliti

OTKRIVEN RAZLOG JANJUŠEVOG BEŽANJA! Zadrugar prilikom odlaska na izbore primio poziv od NJE! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnik je juče izašao na glasanje i primio poziv koji je sve promenio

Marko Janjušević Janjuš jutros je otkovao daske u ekonomskom dvorištu i pobegao iz "Zadruge 5", a sada je otkriven mogući razlog njegovog odlaska.

Foto: Instagram/printscreen

Pozdravio se s Carem i izašao... Janjuš

Zadrugari su danas spekulisali o tome zbog čega je Janjuš napustio rijaliti, a ispod video snimka, otkrivena je informacija o tome šta se juče dogodilo.

 

 

Naime, s obzirom na to da je Janjuš, kao i mnogi zadrugari juče bio na glasanju, saznalo se da je primio poziv od ćerke:

- Čuo se sa ćerkom kada je išao na glasanje i nešto je saznao- piše ispod snimka na kom se vidi kako Janjuš beži.

Foto: Instagram/printscreen

Marko je nedavno i spominjao ćerku Krunu kada mu je bio rođendan i dugo je gledao njenu fotografiju, te konstatovao da je porasla.

 Pre nego što je Veliki šef zadrugarima poslao hitno pismo u kome je naveo da je Janjuš diskvalifikovan, na Instagramu se pojavio snimak njegovog razgovora sa cimerima.

- Juče kad sam išao na izbore, neka žena mi je tutnula telefon, čuo sam se sa malom, to se saznalo... Znam ja šta će meni biti - citirao je Filip Car Janjuša, a pod malom je mislio na njegovu ćerku Krunu i dodao:

- Pa svako bi se čuo da dođe u priliku - dodao je on, a Marko Đedović ga je demantovao:

- Ne bi se svako čuo. Milion puta sam bio u prilici i nisam to radio. Nikada - kaže Đedović.

 - Meni da se pruži prilika, ja bih iskoristio - dodao je Car i govorio o kaznama koje bi Janjuš dobio da je priznao, a sve poslušajte u snimku ispod.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija