• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

11.04.2022

07:20

STANIJA ODUSTALA OD POVRATKA U ZADRUGU 5! Starleta u Americi dogovorila posao od 100.000 dolara

ATA Images

Rijaliti

STANIJA ODUSTALA OD POVRATKA U ZADRUGU 5! Starleta u Americi dogovorila posao od 100.000 dolara

Podeli vest

Stanija Dobrojević je u Americi dogovorila posao koji će joj u narednih godinu dana doneti 100.000 dolara!

Starleta je nedavno napustila Srbiju i ne namerava uskoro da se vrati. Kako saznajemo, Stanija Dobrojević je u Majamiju potpisala ugovor sa proizvođačem suplemenata, koje će reklamirati godinu dana preko Instagrama, gde je prati čak 1,3 miliona ljudi!

Foto: Instagram

Stanija Dobrojević ugovorila novi posao

- Stanija je baš zbog tog poziva odlučila da ode iz Srbije. Kad je čula da joj nude ugovor od 100.000 dolara, bez razmišljanja je ostavila dečka Marka Markovića da je čeka u Srbiji i otputovala u Majami. Ovih dana uveliko snima kampanju koju će promovisati godinu dana. Rekla mi je da su je vlasnici te firme angažovali jer ima dosta pratilaca na Instagramu, ali i zato što vodi zdrav život i redovno trenira - kaže naš izvor i dodaje da je Stanija upravo zbog tog posla odustala od povratka u rijaliti "Zadruga":

- Iako je u rijalitiju imala dobar honorar, sada nema potrebu da živi pred kamerama 24 sata dnevno. Možda promeni mišljenje kad joj se završi ova kampanja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU DŽET-SET TOP 5:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija