• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2022

13:12

UČESNICI SURVAJVERA UNETA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA! Malo ko zna da je ova lepotica ćerka našeg legendarnog glumca (FOTO)

printscreen

Rijaliti

UČESNICI SURVAJVERA UNETA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA! Malo ko zna da je ova lepotica ćerka našeg legendarnog glumca (FOTO)

Podeli vest

Mnoge javne ličnosti učesnici su "Survajvera", a malo ko zna da je jedna od učesnica ćerka legendarnog glumca Marka Nikolića

Mlada glumica Mina Nikolić odlučila je da se oproba u rijalitiju, te je tako postala učesnica "Survajvera", a nedavno joj je voditelj Boki Perić otkrio informaciju iz spoljnog sveta.

Foto: printscreen

Mina Nikolić plače zbog oca

Naime, Mina je priznala da bi joj mnogo značilo kada bi se čula sa mamom i bakom i saznala da li su one dobro, a nedugo nakon toga, ta želja joj ne ispunjena, te joj je voditelj saopštio da su stupili u kontakt sa njenom porodicom i da su svi dobro.

Podsetimo, Mina je ranije za domaće medije izjavila da radi u kafiću dok čeka prave uloge.

- Za sada i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje "komforne zone", želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet posto - navela je Mina za "Novosti" svojevremeno.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija