• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.04.2022

22:04

DALILA DRAGOJEVIĆ ZANOSNO ISPOZIRALA ISPRED KAMERA! Kadrovi od kojih zastaje dah

printscreen

Rijaliti

DALILA DRAGOJEVIĆ ZANOSNO ISPOZIRALA ISPRED KAMERA! Kadrovi od kojih zastaje dah

Podeli vest

Odlučila je da zaseni sve zadrugare, Dragojevićka se spremila za emisiju pa ponosno ispozirala pred kamerama

Dalili Dragojević, bilo je veoma dosadno dok je čekala da počne emisija "Pretres nedelje", pa je neposredno pred sam početak legla na svoj krevet i sve vreme gledala u kameru kako bi je snimila kako se spremila za emisiju. Ona se toliko potredila za ovu emisju, tako da planira da zaseni sve.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

Kadrovi Dalile bili su kao iz snimanja nekog spota, a da li će Dragojevićka snimiti spot nakon izlaska, ostaje nam da ispratimo.

Foto: printscreen

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija