• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2022

23:00

JANJUŠ SE POMIRIO SA MAJOM JER NISAM HTELA DA BUDEM SA NJIM! Bivša zadrugarka ogorčena na Janjuševića: On je lažov!

Rijaliti

JANJUŠ SE POMIRIO SA MAJOM JER NISAM HTELA DA BUDEM SA NJIM! Bivša zadrugarka ogorčena na Janjuševića: On je lažov!

Podeli vest

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić oglasila se na društvenim mrežama i žestoko oplela po Marku Janjuševiću Janjušu

Marko Janjušević Janjuš je nedavno rekao da će biti menadžer Sandri Čaprić, međutim, sada su izgleda zaratili, pa od toga nema ništa.

Sandra se oglasila na Instagramu i navela da protiv Maje Marinković nema ništa, a onda je otkrila da ju je Janjuš blokirao čim se pomirio sa bivšom.

- Janjušević niti je dobar čovek, niti drug a ni suprug, ništa... On je ortodoksni lažov, muljator i prevarant... Jadan je - jednom rečju. Tako da pošto je u meni video zlatnu koku, kako Maja Marinković kaže, koju ja izuzetno cenim, ma kojim god se biznisom žena bavila - ona je kraljica. Ovaj jadnik ostaće sam, nažalost i bez ćerke, jer je lažov i manipulator. Zlatna koka ne radi za kockare, mene takvi muškarci neće nikada, ali nikada imati jer mene zaslužuje neko mnogo jači, pet puta jači od mene u svakom smislu te reči - napisala je Sandra, pa dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Janjušević Janjuš

- Da ne bude zabune, pošto Janjuš je doživeo kompleks jer Čaprićka ne želi da bude sa njim, on se vratio na Maju Marinković i blokirao Čaprićku - napisala je Sandra i objavila nekoliko fotografija Maje Marinković, ali i Dalile Dragojević pre operacija koje su nju vređale na osnovu izgleda.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija