• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2022

08:04

MENSUR UDARIO NA PRODUKCIJU - URLAO NA MILANA MILOŠEVIĆA! Voditelj otkrio informaciju iz spoljnog sveta, pa nastao neviđeni haos! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MENSUR UDARIO NA PRODUKCIJU - URLAO NA MILANA MILOŠEVIĆA! Voditelj otkrio informaciju iz spoljnog sveta, pa nastao neviđeni haos! (VIDEO)

Podeli vest

Mensur Ajdarpašić totalno je pobesneo, pa je počeo da urla na voditelja "Zadruge" Milana Miloševića

Naime, žena koja je pratila Mensura navodno ga se "odrekla" zbog čega je Ajdarpašić dobio napad.

- Ja sam ti samo rekao za jednu osobu koja ovde ne sme da se pominje. Priča je teška, ja se ne bavim tim stvarima. U životu ne bismo upleli tu ženu da ona nije insistirala. Zbog čega mešaš produkciju? - rekao je Milan.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Milan Milošević uneo informacije iz spoljnog sveta

- To što vi tumačite je vaša stvar. Dino je rekao jedno meni, da je ona poslala meni poruku... - počeo je Mensur Ajdarpašić.

- Dino je demantovao da ti nemaš nikog. Žena se povukla iz svega, za tebe više ne postoji u životu posle poziva. Ti si uvukao ove ljude u rijaliti, govorio da rade za tebe. Nikad se nije desilo da se ovako podrška meša. Jesu krivi ljudi za ovo? - rekao je Milan.

- Ko je to rekao? Nisam ja rekao to. Vidi, ja sam ovo ostavio iza sebe. Meni je ovo ovde samo probleme donelo. Sve što imam da kažem jeste da ne znam svrhu učešća ovde - izjavio je Mensur i počeo da urla:

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić

- Imam problem sa ljudima s kojima sam u vrhunskom odnosu, koji su meni bitni - vikao je Mensur.

- Nisam ja zavisan ni od koga - rekao je Mensur, a Milan nastavio:

- Napolju je druga priča - dodao je voditelj.

- Koja? Da nemam hleba da jedem, da sam sirotinja? - pitao je Ajdarpašić.

- Ja to nisam rekao. Kakav si bezobraznik! Sedi tamo, skloni se, više ne želim da te vidim. Ja da sam ti ovde, 4 puta bi preskakao ogradu u ekonomskom - odbrusio je Milan Milošević.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija