• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.04.2022

09:02

MARIJANIN OTAC SE NE NADA DOBROM Ima više teorija o tome šta se dogodilo, porodični prijatelj otkrio nove detalje!

Printscreen

Rijaliti

MARIJANIN OTAC SE NE NADA DOBROM Ima više teorija o tome šta se dogodilo, porodični prijatelj otkrio nove detalje!

Podeli vest

I dalje nema ni traga ni glasa od nje

Pobednici "Velikog brata" iz 2011. godine Marijani Seifert (37) od utorka 27. aprila se gubi svaki trag, a policija već četvrti dan intenzivno traga za njom.

Prijatelj Iva Kovačevića, oca Marijane Seifert, Tomo Zelić, koji inače radi sa njim, komentarisao je trenutnu situaciju.

Foto: Printscreen/You Tube

Marijana Seifert

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumenta, pa otišla dalje, ili da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo - kazao je Ivov prijatelj.

Foto: printscreen

Marijana Seifert

- Ivo je izgubljen u svemu ovome. Misli sve najgore i ne nada se dobrom. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe. Čim su se ti dokumenti našli na tom mostu ne upućuje na ništa dobro - dodao je Tomo za "Slobodnu Dalmaciju".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17