• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.05.2022

21:17

ALEKSANDRA JE GREŠKA KAO I DALILA! Biljana Dragojević oplela po Nikolićevoj: To sebi ne sme da dozvoli!

printscreen

Rijaliti

ALEKSANDRA JE GREŠKA KAO I DALILA! Biljana Dragojević oplela po Nikolićevoj: To sebi ne sme da dozvoli!

Podeli vest

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević već su tri meseca u ljubavi, a njihov odnos je sada prokomentarisala Dejanova majka, Biljana Dragojević

Na pitanje kako joj se čini veza Aleksandre i Dejana, Biljana je rekla:

- Ne dopada mi se Aleksandrino vređanje Dejana i mogu slobodno reći odvratne reči koje mu upućuje, da je klošar, bolestan, debil... Da ne nabrajam šta sve izgovara. Nijednom roditelju nije prijatno da to sluša, pogotovo ne meni, jer je Dejan odrastao kao maza i miljenik porodice, a ne kao klošar. Ako bude to ponašanje nastavila i van Zadruge mislim da Dejan neće tolerisati, jer je jednom prošao loše i neće sebi dozvoliti još jednu grešku - govorila je Biljana Dragojević, a onda je prokomentarisala sukob Dejana Dragojevića i Anđela Rankovića.

Foto: Printscreen

Biljana Dragojević oplela po Aleksandri Nikolić

- Sukob Anđela i Dejana nema veze sa Mujićkom, jer je Dejan i pre zbližavanja Anđela i Mujićke imao oštrije rasprave sa Anđelom. Što se tiče osećanja Dejana prema Mujićki, tu nema nista, čak mislim da mu se ona zgadila. Aleks nema razloga za sumnju, jer je Dejan tu priču sa bivšom završio. Skakanje po Caru mesecima i muvanje sa Anđelom u kratkom periodu mu je dodatno stvorilo gađenje i odbojnost prema Dalili Mujić. Tako da su sumnje otklonjene - priča Dragojevićka, a onda je priznala da li Aleksandra ima razloga da sumnja u Dejanova osećanja.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

- Što se tiče toga da Dejan misli da je Aleks razmažena, mislim da nije, nego je samoživa. Jedna mlada, vaspitana i kulturna devojka tu histeriju sebi ne bi smela da dozvoli. Ja imam ćerku i ne mogu zamisliti da bi se ona tako ponašala. Nadam se da će korigovati svoje ponašanje, jer mislim da na to nije dovoljno reci "Ja sam takva". Treba da se popravi, da bi sačuvala vezu nje i Dejana, ako misli da ostanu zajedno. Možda i on treba nešto kod sebe da popravi, ali ja nisam čula da je on vređa i ružno govori. Lepo se ponaša prema njoj, pa ne mogu da ga kritikujem na tu temu. Videćemo kako će se njihov odnos dalje odvijati. Ja sam tu da podržim ako valja, ako ne život ide dalje, što smo videli na relaciji Dragojević - Mujić - rekla je Dejanova majka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija