• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.05.2022

19:05

DALILA BI OPET DA BUDE SA ANĐELOM?! Dragojevićka priznala Đedoviću da se opet lomi, evo kako je posavetovao!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

DALILA BI OPET DA BUDE SA ANĐELOM?! Dragojevićka priznala Đedoviću da se opet lomi, evo kako je posavetovao!

Podeli vest

Nakon novih svađa sa Carem Dalila se zapitala da li je učinila pravu stvar kada je Rankoviću okrenula leđa i pomirila se sa Filipom. Sada je zbunjena svojim osećanjima, pa se poverila glavnom savetniku u Zadruzi - Marku Đedoviću.

Dalila Dragojević i Marko Đedović sedeli su pored bazena za vreme reklama i razgovarali o njenim osećanjima prema Filipu Caru i Anđelu Rankoviću.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević i Marko Đedović

- Nije mi neko o kome razmišljam, ali odgovarao mi je i sviđao mi se. Posle svega nije pričao ružno o meni. Ne znam... Kaže u pola sedam da pričamo i rešimo sve, da pružimo ruku jedno drugom. Treba iskreno da mu kažem sve, a ja ne znam kako se osećam. Ja sam neko na koga su uticali razni faktori i sve mi se skupilo. Imala sam nekog ko je tu da sve razume i ne interesuje ga ta priča. Volim ga, prošli smo sve i svašta, ali došlo je mnogo toga na naplatu. Postaje mi sve jadno, bedno i mizerno. Ne vidim sebe... Kad je bilo sa Anđelom, kad smo pričali na moru, ja sam sebe videla na moru sa njim, a sa njim se ne vidim. Smatram da to more može da bude pogubno - govorila je Dalila.

- Razumem sve i znam kako se osećaš - dodao Đedović.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević i Marko Đedović

- Da sam se zaljubila, rekla bih da sam se zaljubila. Ja nisam sigurna i ne znam šta mi je. Šta da radim? - pitala je Dragojevićka.

- Posle ćeš da vičeš da sam ti se u*rao u život. Sve me ovo vraća kad smo pričali za krevet i poljubac sa Dejanom. Šta da ti kažem? Kao i na početku, nemoj na silu da radiš ništa u životu - govorio je Marko.

- Dao si pravu definiciju, došao je kraj - rekla je ona.

- Možda ne bi shvatila, da se nije pojavilo nešto što te je učinilo ponovo živom. Ne može biti isto, jer su izbori različiti - dodao je Đedvić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija