• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.05.2022

17:57

NEMAM EMOCIJU! Nakon - Daliline i Dejanove svađe Anđelo promenio ploču, Đedović ga nazvao "Dekijem"!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

NEMAM EMOCIJU! Nakon - Daliline i Dejanove svađe Anđelo promenio ploču, Đedović ga nazvao "Dekijem"!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević su sinoć imali žestok okršaj prilikom kojeg su izneli gomilu prljavog veša, a danas se Anđelo očigledno predomislio po pitanju nastavka flerta sa Dalilom.

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Anđelu Rankoviću, kako bi definisao svoj odnos sa Dalilom Dragojević. Marko Đedović nije mogao da ostane nem, već je opleo po Anđelovom ponašanju i saterao ga u ćošak.

Foto: Printscreen/You Tube

Anđelo Ranković

- Ja ne želim to da komentarišem. Dalila i Car, sve smo rekli do sada. Što se mene lično tiče, ja nisam ovde ušao da tražim ženu. Ja kada sam ušao ovde, ja sam rekao da ulazim u drugačijem svetlu da želim više da komentarišem. Pokušao sam sa Anom, nije išlo i to je to. Ne tražim nekog sa kim ću da izguram do kraja rijalitija, niti želim ženu. Dogodilo se da je proradila hemija, i došlo je do toga kao da sam klekao na kolenima. Proveli smo tri dana zajedno, oboje smo rekli da je to kompleksno - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Đedović

- Kada vidite da vam nešto ne valjda, onda ne prilazite! - rekao je Đedović.

- Pričali smo o tome, ali nismo ušli u odnos. Prebacilo se kao da se već nešto desilo, ali je ovo bio splet okolnosti. Ja emociju nemam, a nema ni ona. Ja smatram da se emocija rađa kada uđeš u taj odnos pa onda prođe vreme. Flert, muvanje i priča ako se događa, onda ne mora da znači će biti odnosa. Neću dozvoliti da se neke priče vuku. Kao što je i Stefan malopre rekao, naravno da ima nekih stvari koje treba da pričam - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Đedović i Anđelo Ranković

- U tebi je počeo da se rađa mali Deki Dragojević. Tako bi ti se desilo sa majkom sutra i sa svima. To su te utabane staze kojim se svi vi krećete. Tvoje ponašanje onog dana sa Sandrom je bilo jako ružno - rekao je Đedović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija