• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.05.2022

07:05

HTELI SMO I DA SE VENČAMO Miljana, Bebica i Zola šokirali javnost svojim pričama: Imam posla sa psihopatom!

Printscreen

Rijaliti

HTELI SMO I DA SE VENČAMO Miljana, Bebica i Zola šokirali javnost svojim pričama: Imam posla sa psihopatom!

Podeli vest

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica su akteri aktuelnog ljubavnog trougla, u kojem, barem za sada, gubi Bebica.

U emisiji ''Amidži Šou'', Ognjen Amidžić je ovog puta ugostio više nego aktuelne zadrugare i to Sanju Grujić, Filipa Cara, Anu Jovanović, Miljanu Kulić, Nenada Macanovića Bebicu i Lazara Čolića Zolu.

Na samom početku Miljana, Zola i Bebica su progovorili o svom turbulentnom odnosu.

Foto: Printscreen

 

- Bio je plan da se venčamo, ali dogodio se Zola - počela je Miljana.

Foto: Printscreen

- Slučajno sam se pojavio, Veliki Šef me bacio iz helikoptera. Dugo smo bili zajedno, krenuli opet da se družimo i cirkus kolorado. Ježim se kad je pogledam. Nije mi dobro, ima nešto u sebi, ne znam šta se dešava - kaže Zola.

Foto: Printscreen

- On drži do sebe, ne znam šta se dešava, sad kao neće da uđe u vezu. Napolju mi se svideo Bebica, ali to je bilo napolju, unutra je unutra. Očekivala sam Darka Lazića kao specijalnog gosta, ali ništa od tebe - kaže Miksi.

Foto: Printscreen

- Kad sam ugledala Zolu vratile su mi se sve stare emocije. Nije mi žao Bebice, žao mi je sebe, jer imam posla sa ozbiljnim psihopatom koja ne ceni ni svoju porodicu - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen

 

- Patim, to se i vidi. Mi smo se upoznali u stanu kod zeta, spontano i ja sam se zaljubio. Miljana je više vršila pritisak na mene nego ja na nju - istakao je Bebica.

- Bilo nekad, bilo ne ponovilo se - dodala je Miljana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija