• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

11.05.2022

22:05

OŠTRO ODGOVORILA NA HUSINE OPTUŽBE Biljana Dragojević progovorila o tvrdnjama da se bavi VRADŽBINAMA, pa pomenula islam!

printscreen

Rijaliti

OŠTRO ODGOVORILA NA HUSINE OPTUŽBE Biljana Dragojević progovorila o tvrdnjama da se bavi VRADŽBINAMA, pa pomenula islam!

Podeli vest

Evo šta je rekla nakon što se oglasio Dalilin otac!

Dalila i Dejan Dragojević žestoko su zaratili tokom podele budžeta Stefana Karića, a haos se nastavio u za vreme emisije "Izbor potrčka". Njih dvoje izneli su sav prljav veš iz svog braka, zbog čega je ceo region ostao u šoku. Biljana Dragojević oglasila se za Pink.rs i dala svoj sud o jučerašnjim dešavanjima, ali i brojnim optužbama koje su izrečene.

Kakvo je vaše mišljenje o brutalnoj svađi koja se desila između Dalile i Dejana? Da li ste vi upućeni u tvrdnje koje je Dejan izneo o njoj?

Foto: Printscreen/You Tube

Biljana Dragojević

- Mogu reći da Dejan u jučerasnjoj raspravi ništa nije slagao. Ima on mnogo toga da kaže i ja verujem da će reći dosta toga - rekla je ona.

Dalila je sinoć po prvi put javno rekla da je Dejan zbog nje promenio veru. Da li znate nešto u tome i da li verujete u njene tvrdnje?

Foto: Printscreen/You Tube

Biljana Dragojević

- Što se tiče vere, nije promenio veru, samo je živeo u takvom okruženju, gde su verski običaji takvi kakvi su i on je kao neko ko živi sa muslimankom poštovao sve njihove običaje i zanimalo ga je sve što se tiče te vere. Tako je spoznao i njihove molitve i reči koje smo čuli da izgovara i verovatno je išao u džamiju. Ja se sećam da sam sa školom išla na ekskurziju u Banjaluku i Sarajevo i da smo se svi izuvali i ulazili u džamiju. Nikada niko nije pravio problem, niti je to bilo nešto strašno. Bog je jedan, isti kod katolika, pravoslavaca i muslimana. Samo jedan, ali svaki narod ima svoje običaje. Dejan ne može biti crnac, Amerikanac, Rom, musliman, Dejan je Srbin, pa može da se izprekršta kako god hoće - govorila je Biljana.

Dalilin otac Huso Mujić izneo je tvrde da se bavite vradžbinama, kako to komentarišete?

Foto: Printscreen/You Tube

Biljana Dragojević

- Smešno mi je kad pročitam tako nešto o sebi. Da li ja ličim na nekog ko radi bilo kakve vradžbine ili na takvu liči Emina? U životu se nikad nisam bavila takvim stvarima, niti bilo šta o tome znam, niti imam vremena da o tome razmišljam. Huso zna šta radi njegova bivša žena, pa vešto prebacuje na mene, ko zna sta mu ona priča. Nikada nisam bila u kontaktu sa tom porodicom i ne zanimaju me, a to da ja vračam stvarno mi je nebulozno, pa valjda bih izvračala da vratim sina još pre više od četiri godine svojoj kući. Kakva Husina luda izjava - pričala je Dejanova majka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija