• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

14.05.2022

14:00

OGLASIO SE ZOLIN PRIJATELJ! Evo da li podržava njegovu vezu sa Miljanom

Rijaliti

OGLASIO SE ZOLIN PRIJATELJ! Evo da li podržava njegovu vezu sa Miljanom

Podeli vest

Prijatelj Lazara Čolića Zole se oglasio kod Sanje i Kendija, evo šta je rekao za Miljaninu i Čolićevu vezu, da li je podržava

Sanja Stanković i Stefan Kandić Kendi u emisiji "Pitam za druga" koju vode na RED televiziji, pozvali su prijatelja Lazara Čolića Zole, Ivicu koji je komentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju, pa se dotakao i trenutnog odnosa između Miljane i Zole i priznao šta on misli o svemu tome.

Ja sumnjam u tu sreću, za mene je to bolestan spoj. Zola nikad nije komentarisao da li je voli ili ne, samo sam ja kroz druženje skontao da on nju jako voli - počeo je Ivica.

Potom se osvrnuo na Bebicu:

- Bebica je zaljubljen u Miljanu i to se vidi. Kako je s Marijanom, dobio je boju, povratio je. Miljana voli Zolu, samo što Zola nju voli više. Samo je zaboravio da ima još jedna štikla, mada nije zaboravio... On zbog te štikle čuva mir do kraja. Neosporno je da se vole, samo što je ona takvog karaktera da se nikad ne zna.

Foto: printscreen

- Zola je bio mnogo interesantniji dok Miljana nije ušla. Tad se malo opustio, a sad je ušao u fol da on malo upravlja njom. Ovo je prvi put da on upravlja njihovom pričom. To je uspeo jer ga Miljana voli, čeznula je za njim, međutim njeno ponašanje je varljivo i nikad se ne zna kad će se desiti druga štijkla. Ja bih voleo da ostane ovako - dodaje Ivica.

- Od svih sa kojima se družio, Nevena je bila najzgodnija i najpametnija. Ona ga je iskreno volela. Nije ona nešto puno vremena provela sa njim da bi ga volela, ali određene simpatije ima prema njemu.

- Zolin najiskireniji prijatelj unutra je Filipm Car, Car kome je prijatelj on je zaista prijatelj. Marko nije da nije prijatelj, ali pravom prijatelju niko ne sme da utiče na prijateljstvo dok je Marku to devojka uspela da poljulja - zaključio je Ivica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija