• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.05.2022

09:35

ONA JE MOJA SOPSTVENA SRAMOTA Filip Car opleo po Dalili, ona je najsurovija osoba ovde!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ONA JE MOJA SOPSTVENA SRAMOTA Filip Car opleo po Dalili, ona je najsurovija osoba ovde!

Podeli vest

Nije poštedeo bivšu devojku za koju nije imao reči hvale.

U toku emisije "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, gledaoci su glasali da se na prvom mestu za najlošijeg prijatelja nalazi Dalila Dragojević. Milan je reč dao Filipu Caru, koji nije štedeo svoje mišljenje i svoje reči.

Foto: Printscreen/You Tube

- Kako se ti ljudi druže, kako su prijatelji. Marijana je zastupa, nije mi ni ona jasna. Tolika vređanja. Ovo je parodija, tebi kažem kao pirjatelj. Ona je svesna da je prošla kao bubreg u loju. Prošla žena kao bubregu u loju. Ja psovao za nju. Tek joj se sada obilo u glavu za neke stvari koje je radila. Ona se smeja, za šta se smeješ, jadna ne bila. Još kada počne da glumi pre*ičku, onda navlači gnev. Ja sam govorio i pre, kakva druženja bre. Vidi, parodija - rekao je Car.

- Dalila je na rpvom mestu, kakvo je tvoje mišljenje o tome? - upitao je Milan.

Foto: Printscreen/You Tube

Naš odnos se promenio kada sam došla ove. Ja sam imala komentar, nisam ostala dužna ni u jednom trenutku. Imala sam drugačiji pristup akda sam došla ovde. Ja sam sa njom sada okej. Imam ja mišljenje, ali mi se ne priča. Mislim da ona ima previše problema, ona se pogubila skroz. Dalila će do kraja biti na svim tabelama najnegativnija osoba - rekla je Mina.

- Je l' ti voliš još Dalilu? - upitao je Milan.

Foto: Printscreen/You Tube

Ovo što sada ja vama govorim, govorio sam i njoj nasamo. Samo sam sada počeo da pričam javno. Trošio sam se da joj govorim da ne radi neke stvari. Za neke stvari sam za nju doktor nauka. Vidi, ona je moja sopstevena sramota. Da li sam ja stvarno produkt ovog montruma. Ja sam od nje naučio nešto, ali ona od mene ništa. Ja sam skočio za nju, posvađao sam se. Ja ne znam u šta sam se ja zaljubio, šta sam ja zavoleo, sa kim sam ja pričao. Ja sebi ne mogu više da dozvolim da imam sa njom prijatene razgovore. Kada gledaš neke stavri i njeno ponašanje, devojka nije dobro, devojka je pukla. Ona ne vidi sebe i svoje ponašanje. Pa ajde da kaže da je propala, pa da želi da se ispravi, ali ne. Ja sam nju provalio, ona je u odnosima jer je njoj to potrebno. Znaš koliko nju bilo šta pogađa, ona je najsurovija osoba ovde.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17