• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.05.2022

10:49

OVO JE TARIN NOVI DEČKO! Simova objavila fotku iz KREVETA, bivša zadrugarka gola u njegovom zagrljaju!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

OVO JE TARIN NOVI DEČKO! Simova objavila fotku iz KREVETA, bivša zadrugarka gola u njegovom zagrljaju!

Podeli vest

Izgleda da je temperamentna starleta pronašla ljubavnu sreću, a tu informaciju je odlučila da podeli putem Instagrama.

Tara Simov je započela učešće u petoj sezoni Zadruge i na samom početku činilo se da se konačno, nakon turbulentne veze sa Nenadom Aleksićem Ša, sve polako sređuje i dolazi na svoje mesto.

Međutim to je sve bilo kratkog daha, jer je sa Nenadovim ulaskom Simova opet uplovila u vezu sa njim koja je izgledala isto toliko toksično kao i prethodne godine.

Tara nije dugo izdržala pre nego što se opet diskvalifikovala, a odlučila je da napolju započne nov život i posveti se sebi. Jedna od velikih promena u njenom životu je, svakako, nova ljubav.

Foto: Printscreen/Instagram

Tara Simov i njen dečko

Tari po svemu sudeći konačno cvetaju ruže u vezi s obzirom da je objavila fotku sa dečkom na kojoj se nalazi u krevetu i u njegovom zagrljaju.

Ova fotka je oduševila njene fanove, jer je konačno pronašla sreću u ljubavi. Za sada je lik dečka sa fotografije nepoznat, pa je moguće da možda ne želi javno da se eksponira, ali je pitanje koliko dugo će moći da kriju svoju vezu od očiju javnosti.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17