• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

26.05.2022

19:23

SPREMA MU SE TUŽBA, A NADAJU SE I DISKVALIFIKACIJA! Oglasila se Vikina drugarica: "Ne mogu više da ga gledam!"

printscreen

Rijaliti

SPREMA MU SE TUŽBA, A NADAJU SE I DISKVALIFIKACIJA! Oglasila se Vikina drugarica: "Ne mogu više da ga gledam!"

Podeli vest

Nakon sukoba Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića u kojem je Viki završila onesvešćena na podu, oglasila se njena prijateljica koja je je najavola tužbu

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović napali su jedno drugo. Viktorija je ovom prilikom surovo pretučena. Marko ju je prvo davio, udarao, a zatim gurnuo tako da je Viktorija pala i onesvestila se, a cela glava joj je bila u krvi.

Foto: printscreen

Zadruga 5

Prijateljica pretučene zadrugarke, Viktorije Mitrović, oglasila se povodom do sada neviđeno brutalnog napala Marka Osmakčića.

- Veza bez poštovanja ne može da opstane, bilo je pitanje vremena kad će doći do ovoga. Biće pokrenuta tužba, nadam se da će ga Veliki šef diskvalifikovati zbog nasilja nad ženama. Svi smo zgroženi, jedva čekamo da se kraj rijalitija završi jer ovakve stvari više ne možemo da gledamo - rekla je Danijela.

Foto: printscreen

Zadruga 5

Ovo nije prvi put da se Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić sukobe. U poslednje vreme Marko naziva Viktoriju pogrdnim imenima, ona je na njega nasrtala i cepala mu majicu, a kulminacija je nastala danas. Viktorija mu je udarila šamar i gurala ga od sebe, a on je njoj vratio duplom merom, te ju je nakon davljenja i udaranja bacio na pod i raskrvario glavu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija