• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.06.2022

09:59

DALILA OTKRILA NOVE DETALJE UGOVORA S PRODUKCIJOM Tražila je dodatni novac za OVO, Dragojevićka prekršila STROGO PRAVILO u naletu besa!

printscreen

Rijaliti

DALILA OTKRILA NOVE DETALJE UGOVORA S PRODUKCIJOM Tražila je dodatni novac za OVO, Dragojevićka prekršila STROGO PRAVILO u naletu besa!

Podeli vest

Dalila Dragojević je u besu otkrila više nego što bi trebalo!

Dalila Dragojević i Filip Car svakog utorka unapred znaju da će se posvađati, ali još uvek nisu uradili ništa kako bi tu svađu izbegli.

Naime, često se dešava da Car izgubi dosta novca na kocki i sav svoj bes iskali na Dalili, dok Dragojevićku često ponese atmosfera pa igra i peva s kim stigne što Filipu izgleda kao flert. Kada se na sve to doda alkohol - haos je zagarantovan.

 

Uz veliku količinu alkohola neretko im se razveže jezik, pa pored sočnih psovki proleti i neka informacija koja je strogo zabranjena.

Kao što je već rečeno bezbroj puta, učesnici ne smeju da iznose detalje svog ugovora sa produkcijom, a Dalila je u naletu besa učinila upravo to.

Foto: Printscreen

- Produkcijo, donesite mi papir da se odričem svih svojih honorara, ako ovaj dečko bude promenio svoj stav svakog utorka, do kraja ovog rijalitija, da kad izgubi pare da se ponaša normalno. Nećeš, mogu da potpišem to, bićeš isti do kraja. 

- Jel si ti jedan utorak kad si htela da idemo da spavamo ja otišao da spavamo? - pitao ju je Car.

- Ja nikada nisam htela da idem da spavam. Da li ti znaš da sam ja kada sam došla kod Milice Mitrović kada sam došla na potpisivanje ugovora za Zadrugu 5, da sam tražila novac da imam za žurku, i da mi je rečeno da zbog toga što uvek učestvujem na žurkama mogu da dobijem novac za žurku. Nisam tražila ništa preterano, znaš koliko sam tražila.

- 1.000 dinara? - pitao je Car.

- 1.000 dinara. Ništa više od toga tražila nisam. Dalila, ti si neko ko ostaje na žurci uprkos svemu - otkrila je Dragojevićka jasno i glasno detalje ugovora.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija