• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.06.2022

09:11

GADI MI SE DAN KAD SAM JE UPOZNAO Caru prekipelo: Poseduje toliko negative, gledam je kao neprijatelja!

Printscreen

Rijaliti

GADI MI SE DAN KAD SAM JE UPOZNAO Caru prekipelo: Poseduje toliko negative, gledam je kao neprijatelja!

Podeli vest

Filip Car progovorio o turbulentnom odnosu sa Dalilom i njihovim planovima za budućnost.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje pročitala Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Foto: Printscreen

- Zašto pijete kad vidite da većinu problema imate kad ste pijani i pod alkoholom - glasilo je pitanje.

- Hteo sam da kažem za Dalilu. Ona je pogubljena, ne da priča, nego da sluša. Ona sad već ne zna ono što je Marko rekao za nju, a htela je da se doveže... Tebi je centrala odvezana - rekao je Car.

- Šta god da je Dalila uradila, ona je za Cara svetica. Ja nisam Đedović, ja ti kažem direktno u oči - skočio je Mića.

- Čovek laže! Niko nije rekao da je ovo nepravedno. Jedan dan mu treba da prevagne to. Ja sam ustao i rekao da je licemerno da se napada samo Dalila, jer sam i ja imao se*s - drao se Car.

- Mene nervira kad mu Đedović ubaci nekog rovca... Kada ti Đedović kaže: "Ti ćeš njoj dati nogu u du*e", ti se onda automatski vraćaš na ono staro - rekao je Mića.

Foto: Printscreen

- Glupo je da je vezan taj alkohol za nju, jer ona se napila samo dva puta... Nisam video, jer nisam bio sa tobom kada si se uke**la od alkohola onaj utorak. Ja znam da se izrazim, a ono što ljudi pričaju, ja ne upijam. Kad je pitaš nešto, ona ima osećaj da je sve napad, teorija, produbljivanje. Još kad na sve to dođe - rekao je Car.

Naredno pitanje je bilo za Cara, takođe.

- Rekao si da ti je Dalila sve u životu i da te voli najviše na svetu, je l' stvarno to misliš - glasilo je pitanje.

- Ne osećam se dobro, vidiš da se znojim. Toliko si negativna i toliko negative poseduje, da je to neverovatno. Ja sam to govorio u momentima kad ova devojka nije ovakva, da, u tim momentima mi je najbitnija i najvažnija, a kada je ovakva, gadi mi se dan kad sam je upoznao... Ja nju često gledam kao najvećeg neprijatelja - rekao je Car.

- Ja te gledam kao najvećeg nepriajtelja kad me razvlačiš po izolaciji. Soli pamet nekom drugom - odbrusila je Dalila.

- Haos oko hotela je ispao kada je Đedović imao izlaganje - skočio je Mića, a Dragojevićka se složila.

Foto: Printscreen

- Kad ih bude videla iz nekog drugog ugla u Narod pita, razbesneće je. Ja sam bio svedok tog klipa, ali sam ja taj odgovor i pitanje doživeo. Mene su pitanja poremetila...Onako kako se ona postavi i da odgovor, to mi stvara mir ili nemir. Znaš šta su meni govorili u fazi muvanja nas dvoje, te igra, te njih dvoje su zli - rekao je Car.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija