• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.06.2022

16:27

MARKO, OVO SE ZOVE INSTANT KARMA! Zadrugaru umro otac, na društvenim mrežama ga razapinju!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

MARKO, OVO SE ZOVE INSTANT KARMA! Zadrugaru umro otac, na društvenim mrežama ga razapinju!

Podeli vest

Marku Osmakčiću, koji je šokirao javnost ponašanjem prema trudnoj devojci Viktorji Mitrović, juče je preminuo otac, a danas ga svi kritikuju na društvenim mrežama

- Marko je danas saznao za smrt oca i odmah je napustio rijaliti, a na društvenim mrežama su se pojavili stravični komnetari na račun Osmakčića:

Foto: Printscreen You Tube

Zasuli ga užasnim komentarima na društvenim mrežama... Marko Osmakčić

- Nije ni čudo da je čovek umro, ako je gledao Zadrugu poslednjih dana - obično se ređaju sramni komentari aludirajući na to da je Marko kriv za ovu tragediju, jer je želeo da učesnica "Zadruge" Viki Mitrović abortira njihovo dete. "Umro od dragosti kad je čuo da će dobiti unuče", "Marko, ovo se zove instant karma", "Užas.. Valjda i ocu bilo zlo od njegovih izjava i ponašanja", "E, neka vidi sad kako je,neka se seti Dina od pre neki dan", "Jadan čovek, nije mogao da izdrži ovoliku bruku", samo su neki od gnusnih komentara na društvenim mrežama.

- Sinoć ga je pominjao i tražio od njega da mu reši problem sa Viki kao onomad neki u Zagrebu. Znači iz svega ga je taj jadni čovek izvlačio. Ovoliki blam nije izdržao - ređaju se skandalozni komentari na Markov račun.

Marko se sinoć poslednji put obratio svom ocu, a reči koje je izgovorio lede krv u venama:

-  Obratiću se posle ovog izlaganja, sad sam joj fino rekao, i Zoli malo pre, to na finjaka, da ja pušačkam k*rac i da se desi jedna stvar, to na finjaka. Sada se njoj obraćam, milom ili silom! Nek uradi to za svačijeg dobra, mene, nje i tog deteta. Da to dete ne bi bilo propalica ili k*rva, ja ne mogu da se sa njom natežem. Ja nisam dobar sa advokatima, ima da uradi...  Ako bude imala poziv, neka joj baka i deda objasne sve. Sada ću se obratiti ocu. Oče, pošto znam da si ti zbog takvih stvari veoma smišljen i najveći psihopata, jači si od Hitlera. Uradi postupak kao sa Mateo L. u Zagrebu, 2016. pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ili ćeš uraditi, ili nećeš! Ja da pušim k*rac, a ona da se sladi, neću više! - poručio je Osmakčić, pa napustio Belu kuću, pa zakukao.

Franjo Osmakčić, Markov tata, preminuo je 08. juna 2022. godine u 58-oj godini. Ovu vest je potvrdio Markov najbolji prijatelj Miloš, a njemu je ovo saopštio Osmakčićev rođeni brat Mario.

Foto: Foto: Pink.rs

Umrlica oca Marka Osmakčića

- Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalostnu vest da nas je naš dragi Franjo Osmakčić tragično napustio dana 08.06.2022. godine u 58. godini života. Ispraćaj pokojnika biće u ponedeljak 13.06.2022. u 16 sati na mesnom groblju u Laništima. Ožalošćeni: Majka Ana, sinovi Marko i Mario, sestra Viktorija i ostala tugujuća rodbina - piše na umrlici koju je objavio Pink.rs.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija