• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.06.2022

20:12

MAJA MARINKOVIĆ I TAKI SLETELI SA PUTA Vozilo završilo u žbunju, kamere sve zabeležile!

printscreen instagram

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ I TAKI SLETELI SA PUTA Vozilo završilo u žbunju, kamere sve zabeležile!

Podeli vest

Maja Marinković i Radomir Taki Marinković sleteli su sa puta tokom vožnje kvadovima, ali se oboje osećaju dobro.

Maja Marinković bila je danas učesnik drame koja se odigrala na planini Kosmaj. 

Kako ekskluzivno saznajemo Maja je sletela sa puta u vožnji kvadovima. Sa njom na vozilu prilikom nesreće bio je i njen otac Radomir Marinković Taki.

Sve ovo bio je deo izazova koje je organizovala ekipa RED tv i emisija "Pitam za druga". Kako su se  snašli kćerke i očevi, Maja i Taki, kao i Aleksandra i Karađorđe, da li je Majino druženje sa Darkom Lazićem uticalo na Takijeve sposobnosti da vozi, saznaćemo u jednom od narednih dana.

Foto: Privatna arhiva

Do nezgode je kako saznajemo došlo kada je zadrugarki upala voda u patiku. Maja je pustila volan da bi se izula. Tom prilikom Marinkovićeva je izgubila kontrolu i oni su završili u žbunju. 

Trenutno se oboje se osećaju dobro. Taki se jedino požalio na glavobolje koje mu mezimica zadaje svakodnevno.

Foto: Privatna arhiva

Domaćini u ovoj ludoj avanturi bili su Stefan Milošević Panda i Sanja Stanković kao i Quad Avanture Beograd, koji se pobrinuo da sve prođe u najboljem redu. Atraktivne zadrugarke na svojim storijima delile su zanimljive trenutke od samog početka, a mi smo došli smo u posed ekskluzivnih fotografija i snimaka ove zanimljive ekipe.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija