• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D.S.

15.06.2022

17:55

SANDRA REŠIČ MI JE UKRALA 820€! Vlasnik kluba u Nemačkoj uputio ozbiljne optužbe na račun pevačice!

printscreen

Rijaliti

SANDRA REŠIČ MI JE UKRALA 820€! Vlasnik kluba u Nemačkoj uputio ozbiljne optužbe na račun pevačice!

Podeli vest

Sandra Rešić, pevačica i učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga", nije platila ogroman račun koji je napravila sa drugaricom u jednom klubu u Nemačkoj, pa ju je vlasnik lokala optužio za krađu.

Sandra Rešić i dalje u rijalitiju vodi tuđe bitke, a jedan vlasnik poznatog kluba iz Nemačke tvrdi da mu je pevačica navodno maznula 800 evra!

Kako prenosi Star, ona je došla u njegov klub pre tri godine sa dve drugarice kako bi slušala Mileta Kitića koji je tamo nastupao, i na kraju večeri se samo pokupila i izašla, a račun nije platila.

Foto: Printscreen/You Tube

- Neću ja da propadnem sigurno za 800 evra, ali mi je muka da slušam nju tamo u rijalitiju kako je ona pod konac, poštena, a ovamo nije platila račun. Ona je pre tri godine pevala na nekoj proslavi ovde u Dizeldorfu i kako je valjda ranije završila došla je u klub gde je nastupao Mile Kitić. Mi naplaćujemo ulaznice i ja često stojim sa obezbeđenjem na vratima kako bih ispratio sve. Pošto je došla sa dve drugarice kada je Mile uveliko krenuo sa nastupom, ja sam je prepoznao i rekao da nema potrebe da plate ulaznice, da ja častim. Zahvalila se i ušle su unutra, našao sam im čak i lepo mesto. Ne znam šta su pile to veče ne mogu da se setim, ali znam da je račun bio 800 evra, malo preko možda - rekao je gazda kluba za "Star" i dodao: 

Foto: printscreen

Sandra Rešić, pevačica

- Došao je konobar pred kraj večeri i rekao mi kako su devojke otišle i nisu platile račun. Bio sam baš besan! Prvo je izašla Sandra, a nakon nekoliko minuta i njene drugarice. Valjda je mislila da ako sam častio ulaz častim i ceh. Našao sam njen broj i pustio joj poruku da je dužna 800 evra, tačnije da je dužna 820 evra, ali da ću je tih 20 častiti. Dobio sam odgovor od nje da se izvinjava i da je mislila da je drugarica platila račun, te da će mi u roku od dva dana izmiriti dug i da će poslati druga koji tu živi da plati. Nakon te poruke me je blokirala - ispričao je gazda kluba.

Podsećamo, Sandra Rešić je aktuelni učesnik pete sezone rijaliti šou programa "Zadruga". Pevačica je nedavno zauzela treće mesto u anketi u kojoj su učesvovali gledaoci rijalitija, dok je prvo mesto pripalo Dejanu Dragojeviću.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17