• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.06.2022

22:11

ŽIVELI SU U LAŽNOM BRAKU! Miki nepoverljiv prema Dalili i Dejanu, Car hoće da se REŠI Dragojevićke!

Informer.rs

Rijaliti

ŽIVELI SU U LAŽNOM BRAKU! Miki nepoverljiv prema Dalili i Dejanu, Car hoće da se REŠI Dragojevićke!

Podeli vest

Miki Đuričić je u razgovoru sa Filipom Carem otkrio da misli da je kod Dalile i Dejana svaki korak osmišljen, kao i to da su živeli u lažnom braku.

Miki Đuričić je od samog početka bio nepoverljiv prema sada već bivšim supružnicima Dejanu i Dalili Dragojević, a to mišljenje je zadržao i nakon devet meseci. Filipu Caru je danas opet izneo argumente zbog čega im ne veruje, a osvrnuo se i na Carev odnos sa Dalilom.

Foto: Printscreen/You Tube

Miki Đuričić razgovara sa Filipom Carem

- Ja njima ništa ne verujem. Kod njih je svaki korak osmišljen - rekao je Miki.

- Da, oni mogu da budu i simpatični ali eto - rekao je Car.

Foto: Printscreen/You Tube

Miki Đuričić razgovara sa Filipom Carem

- Ma ništa im ne verujem. Živeli su u lažnom braku. Ono sve što je izneo... Kako si mogao da živiš sa takvom ženom? Zato što si isti takav. On je postao dobar zato što se ova je**la sa tobom. On je dečije kvaran, ali se postavlja pitanje, kad si sve znao, zašto si se pomirio sa njom i posle tebe? Pa bilo ti je dobro. Ti pet godina nisi bio kod kuće zbog te loše Dalile. Ne sumnjam da je ona takva kao što on priča, ali što si se mirio? Sad ste se setili, ma to su dva prevaranta i rijaliti igrača...Ti si usr*o taj odnos još oonda sa Majom. Ostavila muža zbog tebe, ti se smuvao sa Majom, ona se vratila mužu. Maja diskvalifikovana, ona se vratila tebi. Ti posle toga imala avanture, pa se opet vratila tebi. Presmešno! Vi ste za sprdnju, ali ja nemam ni snage ni volje. Ali, niste mi ni za sprdnju, nego za žaljenje - govori Miki.

- Kako da se ja totalno rešim ovoga? - pitao je Car.

- Nema na to odgovor niko. Imaćete "Narod pita", pa ćete se i tu svađati. Sad da se vratite ti i ona, nema tu ničega. Vi biste se poubijali. Kad nekoga voliš ne možeš takve stvari da mu izgovoriš... Vidite, ne znam šta bih ti rekao. Jako komplikovana situacija - pričao je Miki.

Podsećamo, Dalila i Dejan Dragojević razveli su se pred kamerama rijalitija "Zadruga 5" nakon što je Dalila prevarila Dragojevića i ponizila ga pred milionima gledalaca. Nakon toga uplovila je u turbulentnu vezu sa Filipom Carem sa kojim još uvek nije pronašla zajednički jezik, a sudeći po onome što je Car rekao Mikiju, izgleda da će njihovom "odnosu" uskoro definitivno doći kraj.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija