• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2022

09:24

ŠTA SE DEŠAVA SA RIJALITIJEM "PAROVI"? Vila prazna, svi se pitaju hoće li se šou ponovo emitovati

Rijaliti

ŠTA SE DEŠAVA SA RIJALITIJEM "PAROVI"? Vila prazna, svi se pitaju hoće li se šou ponovo emitovati

Podeli vest

Rijaliti šou "Parovi" emitovao se devete sezona, međutim već godinu dana luksuzna vila u Zemunu zvrji prazna!

Pred televizijskim kamerama u ovom šouu rađale su se ljubavi, prijateljstva, brakovi, učesnice su čak i ostajale u drugom stanju. Međutim, kako stvari stoje televizija Hepi će na šou ove vrste staviti tačku. 


Čelni ljudi Hepi televizije odlučili su da promene kurs, te se ovaj rijaliti više neće emitovati. Umesto toga, oni su odlučili da se posvete emisijama  "Aktuelnosti",  "Provodadžija", "Posle ručka", ali i popularnim muzičkim emisijama koje privlače veliku pažnju publike. 
- U novoj programskoj šemi, bice vise informativnih emisija, edukativnih i dokumentarnih serijala - najavili su na Hepi televiziji, te je izvesno, da se ubuduće necemo na ovom kanalu družiti sa rijaliti junacima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bibi

pre 1 godinu

Bravo najbolji ste, ne treba vam rialiti da bi ste pokazali kvalitet. Zato vas redovno i pratim.

BRUTALAN INTERVJU JOVANE TOMIĆ: Nađa se uzvezdila, ponašanje joj je nula, Vlada je licemer, Nevena i Tena su me šokirale! A OVO JE NOVI LJUBAVNI PAR
Rijaliti

BRUTALAN INTERVJU JOVANE TOMIĆ: Nađa se uzvezdila, ponašanje joj je nula, Vlada je licemer, Nevena i Tena su me šokirale! A OVO JE NOVI LJUBAVNI PAR

Jovana Tomić dala je brutalno iskren intervju za Informer.rs! Učesnica Survajvera je bez dlake na jeziku oplela po učesnicima Survajvera, te nam je otkrila da se Nada Erić uzvezdila nakon povratka sa Dominikane, da je Vladimir Govedarica veliki licemer, a da je Stevan Stevanović pozvao na sutlijaš iako je rekao da sa njom nikada ne bi otišao na piće

20.06.2022

12:06

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17