• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.06.2022

11:22

MILICA KEMEZ OPLELA PO MIMI I MARIJANI: Obe su bile sa Borom! Bivša zadrugarka bez dlake na jeziku - neće više da ćuti!

printscreen

Rijaliti

MILICA KEMEZ OPLELA PO MIMI I MARIJANI: Obe su bile sa Borom! Bivša zadrugarka bez dlake na jeziku - neće više da ćuti!

Podeli vest

Voditeljka i bivša zadrugarka Milica Kemez na "Zadrugoviziji" se našla u ulozi žirija, a tom prilikom žestoko se sukobila sa Mimom Šarac

Iako Mima Šarac demantuje da je imala velu akciju sa Borom Santanom, njegov drug Lazar Čolić Zola otkrio je detalje njihovog odnosa.

Voleo bih da me Gruja sasluša, možda će neke stvari da mu budu jasnije. Pričali smo na bazenu, rekao sam da bih rekao još neke stvari, ali ne želim da se petljam. Bora i ja se družimo i uvek mi je bila nejasna situacija između njega i Mime i šta je ta privlačnost između njih. Kad se Car ženio, Bora je došao i meni je rekao da stanem ispred njega da bi on popičao sa njom. Kaže da ne može da opiše kakav je s**sualni odnos imao sa njom. Neka se naljuti Bora, ali sećam se da mi je rekao: "Udara se kao da je osigurana". Ja nisam mogao da verujem kakva je to privlačnost i kakav je to brutalan s*ks bio. Ja sam mislio da on mene loži. Meni nije bilo jasno da li se on zaljubio u nju ili ona u njega. Gruju, nemoj da se ljutiš što sam ovo rekao, ali ovo je živa istina - pričao je Zola tokom emisije "Pretres nedelje".

Foto: Printscreen You Tube

Isplivali detalji odnosa Mime Šarac i Bore Santane

Sada se oglasila Borina bivša devojka Milica Kemez, a voditeljka je progovorila o sukobu sa Mimom:

- Što se tiče Mime ja nisam želela da je komentarišem, nahvalila sam je naravno ironično kao ljubavnicu koja je u priči radi opstanka. Vidi se da su pratile rijaliti i da misle da me i dalje dotiče kad neko spomene Boru, kojim im je dao na značaju, kako njoj tako i mnogima pre njega, ali me zaista ne dotiće. Znam koliko vredim, tako da što se mene tiče mogu zajedno šta god požele. Ona je pokazala šta joj je bitno tim pozdravom, a to nije Gruja - rekla je Milica.

Kemezova se osvrnula  i na suočavanje sa Marijanom Zonjić koje se, kako one tvrde, ne podnose.

Foto: printscreen/TVIN

Milica Kemez oplela po Mimi Šarac i Marijani Zonjić

- Što se tiče Zonjićke, ja nisam želela da je komentarišem, takođe je prva počela sa uvredama koje niko nije mogao da dešifruje. Za mene je ona loš čovek od kad me je nazvala siročetom, a Viki silovanom i tako dalje. Udara nisko, a to govori o njoj, mnoge uvrede sam oprostila u rijalitiju i životu, ali veće zlo nisam videla... Mene ne dotiču njeni komentari jer mene u Bujanovcu niste gledali i to su samo patke i provokacije, a njena izdanja smo gledali u rijalitiju sa više partnera, a da pritom ni sa jednim nije bila u vezi. Ja gde sam bila ostavljam iza sebe, sad gde sam je bitno. Ona je rekla da pitam Boru da li je dobra, blam blamova, takođe me je prva provlačila po medijima i iznosila grozne laži za šta je tužena. Ne mogu da mi nađu grešku godinama, pa izmišljaju. Uglavnom obe su bile čak i kod Bore varijante tako da to govori sve o njima - rekla je Milica Kemez.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija