• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2022

12:27

VIKTORIJA SE OBRATILA OSMAKČIĆU PRVI PUT NAKON ABORTUSA! Zadrugarka javno zapretila - evo šta mu je poručila!

printscreen

Rijaliti

VIKTORIJA SE OBRATILA OSMAKČIĆU PRVI PUT NAKON ABORTUSA! Zadrugarka javno zapretila - evo šta mu je poručila!

Podeli vest

Viktorija Mitrović juče je napustila "Zadrugu 5" kako bi otišla na abortus nakon što je sa Markom Osmakčićem ostala u drugom stanju

Viktorija Mitrović nije krila koliko joj je teško pala odluka da prekine trudnoću, a zasdrugarka se nakon intervencije vratila na imanje u Šimanovcima.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje", Viktorija se javno obratila Marku Osmakčiću prvi put nakon abortusa:

Foto: Youtube printscreeen

Viktorija Mitrović se obratila Marku Osmakčiću

- Zajedno smo napravili to dete. Ja imam svoje u glavi šta ću da radim, kako ću da radim. Dečko je mislio da je prešao igricu, misli da mu je top. Njegovi problemi tek sad kreću. Nije prošao nimalo lagano, neka uživa još koji dan, pa ćemo se videti gde treba. Ja nikome ne ostajem dužna. Stići će ga Božija pravda. Ja krećem od sad da gledam sebe, da se vratim u normalu. Uzdizao je Cara, bio ljubomoran na njega zbog priča, on pokušao, ali mu nije uspelo. Ne želim čak ni da ga vređam, jer tako vređam i sebe. Meni je najveća uvreda što sam bila sa takvom osobom i što mi je takva osoba napravila dete. Neka bude u medijima dok sam ja ovde, ja mu neću odgovarati kad izađem odavde, neka radi šta hoće. Mene je blam da imam ikakve veze sa njim, to je i deo ove odluke, da nemam ništa sa njim. Mene za života ne zanima - rekla je Viki i dodala:

- On je sramota za muški rod, ja takvu slinu ljigavu nisam videla. Punoglavac, toliko jadna osoba, na šta je sve spreman, tako nisko i jadno. Samim tim što to priča, on ponižava sebe. Mene ne zanima - dodala je Viktorija Mitrović u pomenutoj emisiji.

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović oplela po Marku Osmakčiću

Podsetimo, Viktorija Mitrović ostala je u drugom stanju sa Markom Osmakčićem. Nakon saznanja da je zatrudnela, Marko ju je nagoravarao na abortus, a kako ona to nije želela da uradi, usledile su jezive pretnje. Kako se spekulisalo poslednjih dana, porodica Osmakčić je čak lažirala smrt Markovog oca, samo kako bi Viktoriju naveli na prekid trudnoće. Ipak, kako je Markov otac otkrio, jedini razlog zbog kog je lažirao svoju smrt je taj da sina izvede iz rijalitija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija