• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.06.2022

08:35

KROZ SUZE PROGOVORILA O GUBITKU BEBE Dalila otkrila kako se oseća nakon Dejanove izjave da je bio NESREĆAN zbog njene trudnoće!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

KROZ SUZE PROGOVORILA O GUBITKU BEBE Dalila otkrila kako se oseća nakon Dejanove izjave da je bio NESREĆAN zbog njene trudnoće!

Podeli vest

Dalila Dragojević je priznala da je razočarana izjavom bivšeg supruga Dejana Dragojevića koji tvrdi da je bio nesrećan kada je Dalila ostala trudna, dok je on objašnjavao da mu je drago što iz braka nisu dobili dete koje bi bilo prinuđeno da gleda razvod roditelja na televiziji.

Rijaliti "Zadruga 5" ulazi u završnicu, ali čak i nakon devet meseci bivši supružnici, Dalila i Dejan Dragojević, nisu dali odgovore na mnoga pitanja koja zanimaju gledaoce.

Zadrugarima je produkcija napravila video sa uspomenama iz života pre "Zadruge", kao i onima koje su stekli u rijalitiju, a većina zadrugara je reagovala vrlo emotivno.

U toku emisije "Pitanja novinara". Novinari su ispitivali Dalilu i Dejana o njihovim reakcijama na video snimke njihovih uspomena.

Foto: Printscreen/You Tube

- Dalila, pitao sam Dejana za tu fotografiju iz bolnice, on kaže da mu ne predstavlja ništa, šta predstavlja tebi? - pitao je Darko.

- To je meni najsrećniji deo života. Iako je bilo traumatično, bilo mi je prelepo. Kod mene se mišljenje nije promenilo, ni vezano za brak, ni za trudnoći, ni za spolja. Kada sam ustala da kažem da mi je žao, tada sam se tako osećala. Bilo mi je teško i rekla sam kako se osećam. Kako sam se osećala, tako sam i prikazala, bez imalo glume. Naravno da mi je teško. U mojoj glavi mi nije izgledalo kao da sam toliko arogantna tada. Pravila sam katastrofalne greške. Da sam slušala Filipa, ne bi došlo do toga. To je to. Moje pokajanje je isključivo za moje ponašanje, a ne za razvod i to što sam dopustila sebi novi život i zaljubljenost. Samo za način odlaska iz braka i način na koji sam ga ostavila - rekla je Dalila.

- Suze su ti zasuzile kad si videla sliku iz bolnice. Ponovo si se setila Dejanove izjave da nije bio srećan kad je saznao da si trudna. Koliko ti je to teško? - pitao je novinar, a Dalila je krenula da plače.

Foto: Printscreen/You Tube

- Bilo mi je teško. Nisam mislila da je nesrećan. Dotakla me je ta rečenica, jer sam ja smatrala da se u tim trenucima i on osećao kao ja. Kada sam izgubila taj plod, oboje smo rekli: "Ko zna zašto je to bolje i zašto tako treba da se desi". Za mene je to bio jako težak period. Izgubila sam nešto što sam želela dugi niz godina. Ali preživi se sve, nije me to zaustavilo, nastavila sam dalje. Bio je neki period u "Zadruzi" kad me je neko uvredio na konto toga. Poslednji razgovor vezano za to sam imala sa Stanijom, tad sam se isplakala - dodala je Dragojevićka.

Foto: Printscreen/You Tube

- Hvala Bogu da se to nije desilo, da se dete sada vuče. Najgore i najmonstruoznije je bilo za mene što se na početku muvanja izvlačila na hormone i taj prekid trudnoće. Ja ću svaku sitnicu naći da se iz toga izdvojim. Zloupotreba svih stvari. Imamo priliku da kod Gruje vidimo da ne zna šta se dešava sa njegovom decom. Zamisli da mi se to desilo - rekao je Dejan.

- Nije bila nikakva zloupotreba, ja sam u "Zadrugu" ušla sa svojim tabletama koje su mi bile potrebne. U tim trenucima kako sam pričala, jeste tako. Smatrala sam da ne znam šta mi se dešavala. Lelujala sam, pričala sa zadrugarima, sve dok nije ušao Marko Đedović i rekao mi da je evidentno sve što mi se dešava. Sa jedne strane sam verovala da je zaljubljenost. Ne može da kaže da je bila zloupotreba, bilo je tako kako jeste. Opet kažem, ne želim da se ovo uzme kao neko pokajanje zbog razvoda braka - dodala je Dalila.

Podsećamo, Dalila i Dejan razveli su se pred kamerama rijalitija "Zadruga" nakon što je Dragojevićka prevarila svog supruga sa Filipom Carem.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17