• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

27.06.2022

07:00

OTKRIVAMO KO ĆE SE TAKMIČITI U NOVOJ SEZONI PINKOVOG RIJALITIJA! U "Zadruzi 6" Milica, Marijanina sestra i, naravno, Mića!

printscreen

Rijaliti

OTKRIVAMO KO ĆE SE TAKMIČITI U NOVOJ SEZONI PINKOVOG RIJALITIJA! U "Zadruzi 6" Milica, Marijanina sestra i, naravno, Mića!

Podeli vest

Na imanje u Šimanovcima u septembru će se useliti košarkašica Milica Dabović i Maja Kovačević, sestra pobednice "Velikog brata" Marijane Čvrljak. Lepi Mića će šestu godinu zaredom živeti pred kamerama Pinka

U "Zadrugu 6" ulaze košarkašica Milica Dabović i Maja Kovačević, sestra pobednice "Velikog brata" Marijane Čvrljak, saznaje Informer. Osim njih dve, na Pinkovo imanje u septembru useliće se i pevačica Zorica Marković i, naravno, Lepi Mića!

Foto: printscreen

Milica Dabović će se posle osvajanja drugog mesta u "Survajveru" ponovo naći u rijalitiju.

- Milicu su i ranije zvali u "Zadrugu", ali je odbijala ponude. Sada se predomislila! Želi da zaradi što više novca za sina Stefana i kupi mu stan. Shvatila je da je najlakši način za to da učestvuje u rijalitijima. U "Survajveru" je zaradila 10.800 evra, a od Pinka će dobiti daleko veći honorar - priča izvor blizak košarkašici.

Da se Milica sprema za "Zadrugu" potvrdila je Jovana Tomić, koja se sa košarkašicom takmičila u "Survajveru".

- Pričala nam je svima da bi mnogo volela da uđe u "Zadrugu". Super bi se snašla, prava je osoba za to - rekla je Jovana za Informer.

Foto: printscreen

Milica Dabović

Milici će se pred kamerama Pinka pridružiti Maja Kovačević, sestra Marijane Čvrljak, koja je nestala pre tačno dva meseca i za koju se sumnja da se utopila u Savi...

- Maja želi da postane rijaliti zvezda kao njena sestra Marijana, zato je odmah pristala da potpiše ugovor za "Zadrugu" - priča naš izvor i dodaje da je Hrvatica odmah posle potpisivanja slavila u Beogradu:

- Maja je prošlog petka slavila uz alkohol, a onda se potukla sa bivšom učesnicom "Zadruge" Sanjom Jakšić, s kojom se inače družila! Maja kao da već najavljuje da će biti glavni skandal-majstor u rijalitiju!

Foto: Printscreen

Maja Kovačević

Za "Zadrugu" se sprema i Zorica Marković. Pevačica je preskočila ovu i prethodnu sezonu "Zadruge", ali zato neće narednu!

- Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Rekli su mi: "Radi šta hoćeš! Da li ćeš da se brukaš ili ne, tvoja je stvar." Uvek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija - kaže pevačica, koja ne može da zamisli ovaj šou-program bez kolege Lepog Miće:

Foto: Printscreen

Zorica Marković

- On je postao zaštitni znak "Zadruge"! Ma, bez njega nema rijalitija!

Kako saznajemo, pevač će i šestu godinu zaredom provesti pred kamerama Pinka!

- Mića će tokom leta malo da se odmori, a od septembra se vraća u Šimanovce. Njemu je "Zadruga" postala druga kuća, ne opterećuje ga to što je godinama zatvoren tamo. Naprotiv, bez razmišljanja je pristao ponovo da uđe! - kaže dobro obavešteni izvor.

Foto: Printscreen You Tube

Lepi Mića

Miljana i Bebica se vraćaju u Šimanovce

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica ući će u "Zadrugu 6"! Problematični par je zbog agresivnog ponašanja diskvalifikovan iz ove sezone rijalitija, pa mora da "odradi" dug od 100.000 evra prema Pinku.

- Početkom jula idem u Tursku da smanjim želudac, a onda se lagano spremam za rijaliti. Ulazim u "Zadrugu" sa Bebicom. Tamo ćemo da napravimo svadbu - kaže Miljana.

Pored njih, u "Belu kuću" u septembru useliće se najintrigantniji par iz ove sezone, Dalila Dragojević i Filip Car. Među zadrugarima ponovo će se naći i Kristijan Golubović i njegova trudna verenica Kristina Spalević, kao i Aleksandra Subotić s ocem Karađorđem.


BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srki

pre 1 godinu

Zar jos ima psiho nenormalni osim ovo dvoje sto rade za produkciju,gde I ko ih sve pronalazi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija