• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.06.2022

11:42

VEZA SA ANĐELOM JE SAMO MASKA?! Sandra se izlanula, evo šta se krije iza svega!?

Printscreen/You Tube

Rijaliti

VEZA SA ANĐELOM JE SAMO MASKA?! Sandra se izlanula, evo šta se krije iza svega!?

Podeli vest

Sandra Rešić je, prema tvdrnjama fanova, u toku rasprave sa Anđelom Rankovićevem oslovila manekena sa "Dejane", zbog čega su mnogi pomislili da ili joj se Dejan još uvek sviđa, ili da je "pomešala scenario".

Sandra Rešić i Anđelo Ranković sinoć su zvanično uplovili u vezu, ali pre dugoočekivanog poljupca pevačica i maneken su imali kraću raspravu u kojoj je Sandra, prema tvrdnjama gledalaca, Anđela nazvala "Dejan".

Foto: Printscreen/You Tube

Anđelo Ranković i Sandra Rešić

Naime, Sandru su optužili kako je "pobrkala scenario" i Rankovića zamenila Dejanom Dragojevićem. Pre par meseci svi zadrugari su bili ubeđeni da između Rešićeve i Dragojevića postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: Printscreen/You Tube

Anđelo Ranković i Sandra Rešić

Rešićeva i Anđelo su razgovarali o komentarima i pritisku koji pevačica trpi od strane drugih zadrugara zbog odnosa sa njim:

- Alo, stalno razmišljamo o tome šta ko priča, šta ko kaže... Zašto smo i došli ovde - rekao je Anđelo Rešićevoj.

- Ne mogu... Ustaju ljudi koji su meni dragi poput Đedovića i pričaju takve stvari za mene, ja ne mogu Dejane... - rekla je Sandra kroz suze.

"Ma pobrkala scenario i tekst, ništa strašno, snimiće se ponovo", "'Ne mogu Dejane'... Ovo je jelka, nije Dejan, zbunila nam se Sandra malo", "Dejane? Au velike ljubavi... Hahahaha, ne zna ni sa kim je ušla u vezu", "Ahahaha, Dejane, ahaha!" - bili su samo neki od komentara.

Međutim, postoje oni koji su stali u odbranu pevačice i rekli da uopšte nije izgovorila "Dejane", već "ja ne mogu, ne..."

"'Ja ne mogu, ne, ja ne...' A vi nameštajte, montirajte i lajte slobodno", "Nije rekla Dejane, ne izmišljajte... Izgovorila je kroz plač, 'ja ne mogu' i nešto je krenula i rekla je 'ne'. Dejane nije izgovorila" - branili su fanovi Rešićku.

Mišljenja su podeljena, a šta je stvarno rekla možete da čujete u videu iznad i procenite sami.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17