• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.07.2022

08:27

PRIZNAO DA IDE DEJANOVIM STOPAMA Car uporedio sebe sa Dragojevićem, pa optužio Dalilu za MANIPULACIJU!

printscreen

Rijaliti

PRIZNAO DA IDE DEJANOVIM STOPAMA Car uporedio sebe sa Dragojevićem, pa optužio Dalilu za MANIPULACIJU!

Podeli vest

Filip Car je sinoć shvatio da se u odnosu sa Dalilom Dragojević ponaša isto kao njen bivši muž Dejan Dragojević, a objasnio je i zašto se stalno svađa sa Dalilom.

Tokom emisije "Pitanja novinara" Stefan Karić je ustao da komentariše odnos Dalile i Cara. Međutim nakon toga je Car ustao i priznao da je shvatio reči Dejana Dragojevića:

Foto: Printscreen/You Tube

- Meni nije jasno da neko priča loše o bivšoj, a onda kaže ja ću se vratiti u taj odnos. On bi se vratio zbog pranja - rekao je Karić.

- Ja sa njom nisam u odnosu jer nije onakva kakva ja želim da bude, ona ne treba da radi neke stvar koje ja ne volim. Mene najviše boli što ona ne može da pobedi sebe, ona stalno ulazi u sukob sa bivšim - rekao je Car.

- Ima i on stvari koje treba da menja, ne samo ona, a to bi išlo u nedogled. On se vraća u odnos da bi dokazao da nije kukavica - rekao je Karić.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ona je rekla da je slušala mene da bi bilo drugačije. Ja nisam tražio od nje da se svađa sa Dejanom, već sve suprutno, a onda tek sada kaže da sam ja u pravu. Ja i dalje imam mišljenje o njemu, ali ogrešio sam se o njega. Moram da kažem da sam se ja pomirio sa Majom, svi znaju kako je bilo tada. Ona se svađala sa Dejanom, a ja je molio da to ne radi. Nije mi normalno bilo da se oni svađaju - rekao je Car.

- Pa i ti znaš da reaguješ na komentar od Aleks i Mine - dodao je Darko.

- Da, ali u kojoj meri, ja nisam nikada ušao u veću raspravu sa njima, ona stalno komentariše. Ona je komentarisala Dejana za osvetoljubljivog, nadovezala se na njega. Meni to smeta a i slagala me je jer je rekla da nema ništa sa njim. Meni smeta da ona bude u bazenu, a tri momka oko nje sa kojima je bila, bila povezivana, imala priču - rekao je Car pa dodao:

- Na osnovu čega ljudi stiču utisak da će oni da se pomire, zašto se to tumači, a ja ne smem. Ko god da je ušao rekao je da će se pomiriti, a ja se nisam vodio time, več delima - govorio je Car dok mu je Darko govorio da se priča da će se Dejan i Dalila pomiriti.

- Rekao si da te je Dejanovo izlaganja razbucalo, pogotovo kada je rekao da ideš njegovom stopama - upitao je Darko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Meni je Dejan govorio sve, da će me maknuti od prijatelja, porodice. Nije on pričao da je odmah odustao od svega, već da je to bila njena manipulacija, deo po deo. Ja sam gledao njega kao budalu, a onda je on ustao i rekao da njega komentariše neko za porodicu, a ide njegovim koracima. On je meni rekao da idem njegovim stopama, a da ne pominjemo kada mi je rekao da sam se zakleo u svetinju i prekrišio je. On je mene time razvalio, a da je neko drugi to uradio, ne bi imalo tu jačinu, jer je to činjenica. Na početku svega je bio kriv Dejan zbog nameštanja bubice Čaprićki, a ne ona zbog muvanja sa mnom. To je njena manipulacija, moje greške su psovanje, a ona nemaju tu bol, njene manipulacije ugrožavaju život i sve što se dešava. Njeno boli mnogo a to nije normalno - rekao je Car.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija