• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

08.07.2022

07:40

BORA SANTANA O SVOJOJ BIVŠOJ DEVOJCI: Nagovorio sam Mimu da Gruji rasturi brak!

Printscreen You Tube

Rijaliti

BORA SANTANA O SVOJOJ BIVŠOJ DEVOJCI: Nagovorio sam Mimu da Gruji rasturi brak!

Podeli vest

Bora Santana je savetovao svoju bivšu devojku Mimu Šarac da rasturi brak Nikoli Grujiću Gruji!

Bivši učesnik "Zadruge" kaže da ga je starleta pre svog ulaska u rijaliti pitala kako da što duže ostane u rijalitiju.

Foto: printscreen

Bora Santana raskrinkao Mimu Šarac

- Rekao sam joj da samo preko skandala može da postane poznata. Podsetio sam je kako se Luna Đogani proslavila kada je smuvala Slobu Radanovića. Mima je to shvatila zdravo za gotovo i odmah je smuvala oženjenog Gruju! - kaže Santana i dodaje da ga je Gruja iznenadio što je tako lako zaboravio svoju ženu:

- Nisam mogao da verujem da će ostaviti ženu i decu zbog Mime! Baš me je šokirao. Mima tu ništa nije izgubila. Naprotiv, ona je i postala poznata zahvaljujući tome što je smuvala oženjenog.

Foto: printscreen

Mima, Gruja i Bora

Mima i Bora su bili u vezi pre tri godine, dok je on bio na letovanju u Crnoj Gori.

- Viđali smo se kratko u Budvi, nije to bila neka ozbiljna veza, više zezanje. Još tada se trudila da privlači pažnju, a ova afera s oženjenim bio je jedini način da produži boravak u "Zadruzi". I isplatilo joj se, dogurala je do finala! - priča Santana.

Milica: Znam da je Bora bio sa Mimom

Milica Kemez zna da je njen bivši dečko Bora Santana bio sa Mimom Šarac.

- Ne iznenađuje me što je Mima sa Grujom, znam da je i sa Borom imala nešto. Pričao mi je da su kratko bili zajedno - priča Milica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija