• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

08.07.2022

17:42

DRAMA U NIŠU! KULIĆIMA SUDSKI IZVRŠITELJI ISPRAZNILI KUĆU?! Ovo je razlog?!

Rijaliti

DRAMA U NIŠU! KULIĆIMA SUDSKI IZVRŠITELJI ISPRAZNILI KUĆU?! Ovo je razlog?!

Podeli vest

Miljana Kulić izgubila je spor protiv Sanje Stanković, koja je Kulićevu tužila nakon što ju je javno optužila da se navodno bavi prostitucijom

Sanja je otkrila da se Miljana nije pojavljivala na zakazanim ročištima, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu:

Foto: Printscreen/You Tube

Sanja Stanković

- Posle finala druge 'Zadruge', Miljana je u emisiji 'Narod pita' govorila kako zna da se ja bavim prostitucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila. Zapravo, ja sam joj tom tužbom omogućila da u javnost iznese te svoje dokaze protiv mene. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ali ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj sudski izvršitelji zaplenili stvari i u toku su licitacije za prodaju tih stvari. Meni ništa njeno ne treba, čak ni taj novac. Kad pare budu legle na moj račun biće prosleđene u humanitarne svrhe. Dakle, nisam je tužila zbog para. Poenta svega ovoga je bila da konačno shvati da ne može za svakog da priča šta joj se ćefne, a da ne snosi pravne posledice za svoje laži i izmišljotine - rekla je Sanja Stanković.

Svet je imao uvid u dokumentaciju gde je taksativno navedeno šta je Kulićima oduzeto da bi se namirio dug: baštenska garnitura, rashladna vitrina, dva bicikla, nekoliko televizora, ormana, mašina za pranje i sušenje veša, sudo-mašina, ugaona garnitura, kuhinja i još mnogo toga navodno stoji na listi koju su sa sobom doneli izvršitelji.

Foto: youtube/printscreen

Miljana Kulić

Tim povodom oglasila se jedna komšinica Kulića, koja ističe da su svi bili ubeđeni da su Kulići puni para zbog svog stila života i stalnih putovanja.

- Sad mi je još više žao Marije i Siniše. Pa eto od čega su se ti ljudi razboleli! Eto šta im sve Miljana radi! Nema kraja njenim glupostima. Duguje tolike pare i Pinku, a sad u kući nemaju ni televizor ni ormare. Ubiće one svoje jadne roditelje. Ne znam ni otkud im pare da je vode u Tursku da operiše želudac, kao da ne može na dijetu kao sav normalan svet - čudi se komšinica Kulića, prenosi Svet.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Ubaciće svo troje Kulića u narednih pet sezona Parova, da im nadoknade štetu. A biće valjda i nacionalna penzija, zaslužili su.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija