• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.07.2022

11:14

MAJINI IZABRANICI SU ČOBANI Aleksandra Subotić ovako pričala o momcima Marinkovićeve na sluteći da je muž vara baš SA DRUGARICOM!

printscreen

Rijaliti

MAJINI IZABRANICI SU ČOBANI Aleksandra Subotić ovako pričala o momcima Marinkovićeve na sluteći da je muž vara baš SA DRUGARICOM!

Podeli vest

Bivša zadrugarka i starleta Aleksandra Subotić i Maja Marinković su nedavno dale zajednički intervju u kojem je Aleksandra otkrila kako nema lepo mišljenje o bivšim momcima svoje drugarice, a samo dve nedelje kasnije saznala je da je njena najbolja drugarica Maja u vezi sa njenim mužem!

Pre samo dve nedelje sada već bivše drugarice Maja Marinković i Aleksandra Subotić zajedno su gostovale u emisiji "Pitam za druga specjial" koja se snimala na planini Kosmaj i u zajedničkom intervjuu koji su tom prilikom dale, Aleksandra je otkrila kako zamišlja sledećeg Majinog izabranika ne sluteći da će to biti upravo njen suprug Predrag Raspopović Peca.

Foto: Red TV

Drugarice su bile iskrene i opuštene, a Aleksandra je prvi put otvoreno govorila o svom odnosu sa mužem, i njegovom odnosu sa Karađordjem koji je samo četiri godine mlađi od njenog oca.
Zanimljivo je da je Subotićka istakla da misli da se Maji neko sviđa, kao i da su njeni izabranici "čobani". I sama Maja pričala je o tome da ima simpatiju i da je slobodna, a da li je govorila upravo o Peci procenite sami.

Foto: Red TV

Maja se dotakla i teme prevare i braka, dok je Aleksandra pričala o svojim plastičnim operacijama protiv koji je Peca izričito bio, iako se sada ispostavilo da nije mogao odoli čarima velike ljubiteljke hirurških intervencija, Maji Marinković.

Kako je izgledao njihov zajednički poslednji intervju možete pogledati u videu ispod teksta.

 

https://youtu.be/poGlpc2GMzs

 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija