• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

10.07.2022

23:00

ŠOK! DALILA I CAR SE SVAĐALI MINUT PRE SUPERFINALA! Ovako izgleda njihov poslednji sukob u "Zadruzi 5"! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Rijaliti

ŠOK! DALILA I CAR SE SVAĐALI MINUT PRE SUPERFINALA! Ovako izgleda njihov poslednji sukob u "Zadruzi 5"! (VIDEO)

Podeli vest

"Zadrugu 5" obeležile su svađe, raskidi i mirenja Dalile Dragojević i Filipa Cara, a poslednja se dogodila samo nekoliko minuta pred početak superfinala

Dalila i Car sukobili su se u garderoberu dok se ona oblačila, kada je Car uleteo i počeo da udara nogom u vrata. 

Svađa je počela kada je Car pitao Dalilu gde su mu cigarete, a ona mu je žestoko odgovorila:

- Od*ebi od mene! Ne može mi psovati svetinje - počela je Dlaila koja je očigledno pre toga imala sukob sa Filipom koji je nogom udario u vrata garderobera.

 

 

Njih dvoje, nakon ovoga, najnormalnije su izašli i seli za sto u superfinalu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

Ahahaha, sta reče ona njegova GLUPACA od sestre, da ga ova mujicka čini valjda srecnim , ahahaha, koja budala , ne serite ustaše nebo vas voz koji vas dovezao u Srbiju , MRRRSSSS bre idioti ustaški i bosanski!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17