• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

14.07.2022

07:05

CAR MUVA STANIJU, DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Rijaliti se nastavlja, par napravio skandal posle emisije "Amidži šou"

Dejan Živančević

Rijaliti

CAR MUVA STANIJU, DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Rijaliti se nastavlja, par napravio skandal posle emisije "Amidži šou"

Podeli vest

Filip Car i Dalila Dragojević nastavili su vezu nakon izlaska iz rijaliti šou programa "Zadruga 5", a po svemu sudeći jedno drugom i dalje teraju inat. Car je zbog jedne Dragojevićkine opaske odlučio da je pravi ljubomornom tako što će "lajkovati" fotke Staniji Dobrojević, što je Dalilu potpuno izbacilo iz takta!

Filip Car muva Staniju Dobrojević, iako je u vezi s Dalilom Dragojević! Momak iz Crikvenice se posvađao sa devojkom u emisiji "Amidži šou" i rešio da joj se brutalno osveti i napravi je ljubomornom!

Foto: printscreen

Filip Car u emisiji "Amidži šou"

On je zgrabio telefon, počeo da lajkuje Stanijine gole fotografije i šalje joj poruke, pa je Dalila doživela nervni slom.


Pravi greške


Ceo skandal počeo je uživo na Pinku, kad je voditelj Ognjen Amidžić pitao Dalilu da li bi Caru i posle "Zadruge" opraštala prevare.

Deki: I bez Filipa,
brak bi mi pukao

Dejan Dragojević kaže da bi se njegov brak sa Dalilom uskoro okončao, čak i da se u njega nije umešao Filip Car:
- Dalilin i moj brak bi svakako pukao uskoro. Možda za godinu, dve, tri... Zato je još bolje što smo se razišli u rijalitiju, da mogu da gradim novi život, okružen dobrim ljudima. Dalila je sujetna i krivo joj je što sam pobedio u "Zadruzi 5".

- U rijalitiju sam mu prešla preko Maje Marinković, Sanje Grujić i Ane Jovanović. Dosta je! U spoljnom svetu mu ne bih oprostila ni najmanju grešku - odgovorila je nervozno Dalila, koja je u nekoliko navrata naglasila da ne voli kad je ljudi podsećaju na Filipova neverstva.
Caru se nije svideo njen odgovor, pa joj je odbrusio:
- Jel' tako?! E onda ću odmah da napravim grešku!
Kako saznajemo od izvora s lica mesta, momak iz Crikvenice je tada uzeo mobilni u ruke i počeo da lajkuje provokativne fotografije Stanije Dobrojević na Instagramu, a onda joj je poslao i poruku.

Besna

Opraštala sam Filipu prevare u rijalitiju, ali više neću ni najmanju grešku
Dalila Dragojević

"Gde si? Šta radiš? Što si starija, to si lepša! Javi se kad budeš bila slobodna, da se ispričamo", napisao je Filip atraktivnoj starleti.


 

Foto: printscreen

Dalila Dragojević u emisiji "Amidži šou"

Žestoka svađa


Kad je shvatila šta joj dečko radi pred nosom, Dalila je poludela i napravila skandal!

Tera joj inat

Dalila, bila si bezobrazna u emisiji, Stanija ti je kazna
Filip Car

- Zajednički fanovi su odmah javili Dalili da Filip lajkuje Stanijine gole slike! Jedva je čekala kraj emisije da bi ga napala! Urlala je na Cara: "Jesi li ti normalan?! Dokle ćeš više da me ponižavaš?!" Dok je ona plakala, Filip se smeškao i govorio: "Eto, napravio sam grešku koju si prizivala! Staniji sam čak i poruku poslao. Bila si bezobrazna u emisiji, ovo ti je kazna". Posle ovih reči, Dalila se dodatno razbesnela i počela da ga udara po telu - otkriva naš izvor sa lica mesta i dodaje:
- Kad su napuštali studio, urlali su jedno na drugo! Ko zna kako se sve završilo...

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija