• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2022

16:59

MILJANA STIŽE NA PINK - HAOS U NAJAVI! Oglasila se Velika šefica - evo šta je otkrila! (FOTO)

Zoran Sinko

Rijaliti

MILJANA STIŽE NA PINK - HAOS U NAJAVI! Oglasila se Velika šefica - evo šta je otkrila! (FOTO)

Podeli vest

Nakon završene pete sezone popularnog rijalitija "Zadruga", na televiziji Pink emituje se emisija "Narod pita" u kojoj gosti budu bivši zadrugari, a kojima gledaoci postavljaju pitanja. Sada je saopštena odluka koju niko nije očekivao

Kako je Milica Mitrović, poznatija kao Velika šefija, otkrila na svom Instagram profilu, večeras će gost u emisiji biti diskvalifikovani zadrugari Miljana Kulić i Nenad Macanović.

 

 

Miljana je iz "Zadruge 5" bila diskvalifikovana čak dva puta. 

Prvi put zbog agresivnog ponašanja prema bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, kojeg je udarila štiklom u glavu i tako mu nanela ozbiljne povrede, a drugi zbog vređanja i fizičkog nasrtaja na voditelja Milana Miloševića.

Kako je najavljeno, Miljana i Bebica neće biti sami, a društvo u emisiji praviće im Lazar Čolić Zola, Marijana Zonjić i Aleksandra Nikolić.

Ovo će biti prvo pojavljivanje Miljane Kulić u javnosti nakon operacije želuca.

Foto: Printscreen You Tube/Miljana Kulic

Miljana Kulić večeras gost u emisiji "Narod pita"

Miljana je operisana u Turskoj pre nekoliko dana, a tada se oglasila na društvenim mrežama:

- Hvala svima koji ste bili uz mene, mama će objasniti sve što se tiče operacije - rekla je Miljana nakon intervencije.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli, kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane - rekla je Marija nedavno za domaće medije.

Da li će Miljana Kulić biti učesnik "Zadruge 6", još nije poznato, ali nema sumnje da će rijaliti zvezda dobiti još jednu šansu, s obzirom da je bila učesnik svih sezona "Zadruge".

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vojkan

pre 1 godinu

Da li je platila kazne za "beganje" iz Zadruge? 10 X 50.000 evra=500.000 evra

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija