• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

26.07.2022

07:00

OTKRIVAMO KAKO SU BIVŠI SUPRUŽNICI PODELILI IMOVINU! Dalili ostaju kuća, Jutjub kanal i pas, a Dejanu samo auto!

printscreen

Rijaliti

OTKRIVAMO KAKO SU BIVŠI SUPRUŽNICI PODELILI IMOVINU! Dalili ostaju kuća, Jutjub kanal i pas, a Dejanu samo auto!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević rešili su da konačno podele imovinu!

Par koji je podneo papire za razvod u "Zadruzi 5" uspeo je da se dogovori oko toga kome će šta pripasti posle pet godina braka.

Sve mu uzela

Kuća u Gornjem Šepku, Jutjub kanal od kog su zarađivali na hiljade evra i pas Tedi ostaće Dalili, dok će Dejan dobiti samo automobil.

- Kuću u Gornjem Šepku su zajedno gradili i oboje su ulagali novac u nju. Pošto je sazidana na placu Dalilinog oca, dogovorili su se da posle razvoda pripadne njoj. Dejan joj je prepustio i Jutjub kanal od kog su živeli prethodnih godina, a rešio je i da joj vrati psa Tedija, kog je, dok su bili u "Zadruzi", čuvao njegov otac Goran. Tražio joj je samo automobil, koji je kupio od novca koji je zaradio u "Parovima" - priča izvor blizak bivšim supružnicima.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević podelili imovinu

Naš sagovornik podseća da su Dalila i Dejan sve vreme trajanja "Zadruge" bili zvanično u braku, ali otkriva da su uspeli da se dogovore i oko podele honorara i nagrada koje su zaradili u rijalitiju:

- Rešili su da svako zadrži svoj novac. Dalili će posle razvoda ostati montažna kuća koju je osvojila kao drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5", dok će Deki, pored honorara, zadržati i 50.000 evra koje je dobio kao pobednik.

Čekaju ga ključevi

Da su podelili imovinu koju su zajedno stekli u braku, potvrđuje i Dejan Dragojević.

- Ne želim ništa od Dalile! Ostavio sam joj kuću, Jutjub kanal, a vraćam joj i psa. Tediju smo izvadili pasoš i uskoro ćemo ga poslati u Gornji Šepak. Jedino sam joj tražio automobil, koji sam ja kupio - kaže Deki, dok njegova bivša supruga dodaje:

- Kuću sam gradila s mnogo ljubavi i ne dam je nikome. Da je tražio deo, isplatila bih mu pare, ali je rekao da je ne želi. Tražio je samo auto, to je i dobio. Uskoro će poslati nekog po njega u Gornji Šepak. Ključevi ga čekaju!

Car: Bio sam Dalilina i Dejanova rijaliti igra

Filip Car tvrdi da je bio Dalilina i Dejanova rijaliti igra, koja se otrgla kontroli! On je, gostujući u emisiji "Narod pita", rekao da su bivši supružnici pokušali da ga iskoriste kako bi bili glavna tema u "Zadruzi".

- Njih dvoje su mi oduvek bili čudni i sumnjivi! Oni su ozbiljni rijaliti igrači i siguran sam da je sve počelo kao njihova igra, ali se onda Dalila zaljubila u mene. Kako i ne bi! Svaka devojka koja mi se približi odlepi za mnom - ispričao je Filip, koji je u Pinkovoj emisiji gostovao sa devojkama s kojima je varao Dalilu u "Zadruzi" - Anom Jovanović i Sanjom Grujić!

 

BONUS VIDEO:



 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija