• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D.S.

28.07.2022

13:18

ALEKS OTKRILA DA LI JE DEJAN VOLEO DALILU VIŠE OD NJE Nikolićeva progovorila o Dragojevićevoj bivšoj supruzi!

printscreen

Rijaliti

ALEKS OTKRILA DA LI JE DEJAN VOLEO DALILU VIŠE OD NJE Nikolićeva progovorila o Dragojevićevoj bivšoj supruzi!

Podeli vest

Starleta Aleksandra Aleks Nikolić i Dejan Dragojević nastavili su svoju vezu nakon rijalitija "Zadruga 5", a ona je sada progovorila šta misli o njegovoj bivšoj supruzi Dalili Dragojević kao i o Dejanovom odnosu sa njom.

Aleksandra Nikolić je bila učesnik pete sezone rijalitija "Zadruga 5", a ostala je do samog finala. Njeno učešće je obeležila veza sa Dejanom Dragojevićem koji se nakon razvoda od Dalile Dragojević upustio u vezu sa lepom starletom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević i Aleksandra Aleks Nikolić

Veza Dragojevića i Aleksandre intrigira javnost, ali se uz njegovo ime i dalje provlači i Dalila koja je bila njegova velika ljubav. Nikolićeva je sada dala odgovore na pitanja koja se tiču Dejana i njegove bivše supruge, a prema njenim odgovorima da se zaključiti da ih njihov odnos uopšte više ne brine.

 

 

Da li si savetovala Dejana kako da podeli imovinu sa Dalilom?

- Ne, niti sam sa njim o tome pričala, niti o tome razmišljam. To je priča koja je završena i koju više ne pominjemo.

Hoće li uzeti taj automobil koji je ostao kod Dalile?

- Smatram da ne treba da uzme auto, po mom mišljenju ne treba da ima bilo kakvu dodirnu tačku sa njom i sa stvarima koje su kod nje. On jeste u rijalitiju dok smo bili rekao da je on od svojih para kupio taj auto, međutim, mislim da je odustao i od tih kola. To je završena priča i nema potrebe da bilo šta deli s njom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan i Dalila Dragojević

Da li misliš da je Dalilu voleo više od tebe? 

- Svaka ljubav je posebna na svoj način. Sve da je nju voleo najviše na svetu, ta ljubav se ugasila kada se ona ponašala monstruozno prema njemu. Iskrena da budem, posle mene teško da će voleti neku drugu tako jako! Ja se volim posebno i na neki poseban način. Ja sam bila tu u nekim trenucima koji su njemu bili jako teški i mislim da sam posebna u njegovim očima.

Kako Dalila zna koliko para Dejan ima na računu? 

- Ne znam da li zna i kako zna, jer ni ja to ne znam, ne ulazim u to. To pitanje kako ona zna moraš da postaviš njoj.

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

Šta misliš nakon svega o njoj? 

- Komentarisala sam više puta, ne bih da pričam o njoj jer mi nju više uopšte ne pominjemo. Katastrofa šta je uradila i napravila, prvenstveno sebi od života, na koji način je sve to uradila, ali svako o sebi govori. Jesam rekla da nije zaslužila drugo mesto i da sam ja zaslužila da budem bolje plasirana od nje, a to i dalje mislim.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija