• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2022

12:27

JANJUŠ BRUTALNO ISPROZIVAO MAJU MARINKOVIĆ Bivši zadrugar ni sam ne veruje sa kim je bio, evo šta je napisao!

printscreen

Rijaliti

JANJUŠ BRUTALNO ISPROZIVAO MAJU MARINKOVIĆ Bivši zadrugar ni sam ne veruje sa kim je bio, evo šta je napisao!

Podeli vest

Majin bivši dečko je u svom smislu za humor potkačio sve svoje bivše, a među njima i starletu koju je indirektno "pecnuo" kako je laka devojka i nije školovana

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš je u rijaliti šou programu "Zadruga 5" prevario svoju suprugu Enu sa starletom Majom Marinković, a njihova veza važi za jednu od najturbulentnijih rijaliti veza ikada.

Janjuš je sada na svom Instagramu objavio stori koji je posvetio bivšim devojkama i na taj način prozvao Maju.

Foto: Printscreen/Instagram

Janjuševa objava na Instagramu

- Moj veliki uspeh je što su mi bivše devojke u poslednjih tri bile fakultetski obrazovane i svakoj sam bio drugi. Zato sam ponosan na sebe - bio je ironičan Janjuš i indirektno potkačio Maju koja nije fakultetski obrazovana i kojoj nije bio drugi.

Starletu vrlo verovatno reči bivšeg dečka nisu pogodile s obzirom da sada uživa u novoj vezi sa mužem bivše najbolje drugarice, Aleksandre Subotić. Ona je na kratko došla u Beograd kako bi uzela stvari i zaputila se kod Pece u Novi Sad, a više o tome možete pročitati na OVOM linku

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija