• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

02.08.2022

08:30

SITUACIJA JE ALARMANTNA, LEKARI SE BORE ZA OSTALE ORGANE Agonija i dalje traje , Marija i Siniša OČAJNI!

printscreen

Rijaliti

SITUACIJA JE ALARMANTNA, LEKARI SE BORE ZA OSTALE ORGANE Agonija i dalje traje , Marija i Siniša OČAJNI!

Podeli vest

Bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Miljana Kulić već četiri dana vodi bitku za život nakon komplikacija koje su nastale zbog nedavne operacije smanjenja želuca

Miljana Kulić danima se bori za život nakon komplikacije prouzrokovane operacijom želuca u Turskoj. Njeno stanje se pogoršava, a lekari u bolnici u Nišu na sve načine pokušavaju da se izbore da joj ne otkažu ostali organi, jer je u velikoj opasnosti.

Foto: Printscreen/Instagram

Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana je s majkom Marijom Kulić i dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Turskoj, gde joj je urađena intervencija, a posle toga se se oglasila na društvenim mrežama i rekla da je sve proteklo u najboljem redu. Nažalost, nakon nekoliko dana, kada su se vratili u rodni Niš, njeno zdravstveno stanje se zakomplikovalo. Odmah je primljena u bolnicu, gde se lekari i dalje bore za njen život.

Foto: printscreen

- Miljana je baš u teškom stanju. Situacija je alarmantna! Lekari se trude da obezbede sve kako joj i ostali organi ne bi otkazali. Slezina, koja je bila ključ problema, otklonjena je, a sada je najveća bojazan to da se ne zakomplikuje toliko da i ostali organi otkažu. Minuti su u pitanju. Samo njen imunitet, volja i molitva mogu da joj pomognu. Svi se maksimalno bore. Njenoj majci su dozvolili da bude pored nje, iako posete nisu dozvoljene, jer jedino Marija ima uticaj na Miljanu. Ona je neprestano bodri i ohrabruje - rekao je izvor Kurira blizak porodici Kulić.

Miljanini roditelji Marija i Siniša od bola i brige jedva su dali izjave za Kurir.

Foto: printscreen

Siniša Kulić i Miljana Kulić

- Jako mi je teško. Svima u porodici. Doktor kaže da lekovi treba da odrade svoje. Bila je životno ugrožena, sad čekamo da vidimo. Svi smo u neizvesnosti. Molim vas da me razumete zašto ne mogu da pričam, molite se za moju ćerku - rekao je Siniša. Njegova supruga bdi nad ćerkom i ne pomera se iz bolnice.

Foto: printscreen

 

- Ne mogu da pričam, zaista ne mogu - bilo je sve što je Marija želela da kaže. Tokom jučerašnjeg dana iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu saopštili su da se Kulićka uspešno oporavlja.

- Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu, 30. jula, kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici, kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog skraćivanja želuca. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege Klinike za anesteziju i reanimaciju - saopšteno je iz UKC Niš.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija