• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.08.2022

11:40

REŠIĆEVA IMALA AFERU SA VUKOM MOBOM!? Anđelo ostavio Sandru zbog NJEGA, to je pravi razlog raskida!?

printscreen

Rijaliti

REŠIĆEVA IMALA AFERU SA VUKOM MOBOM!? Anđelo ostavio Sandru zbog NJEGA, to je pravi razlog raskida!?

Podeli vest

Bivšem paru nisu predviđali preterano svetlu budućnost, ali niko nije očekivao ni da će njihova veza veoma brzo da pukne i to zbog Sandrine prošlosti koju Ranković nije mogao da podnese!

Sandra Rešić i Anđelo Ranković otpočeli su svoju vezu nekoliko dana pred finale "Zadruge", ali su ubrzo nakon toga raskinuli, ne ulazeći u razloge ove svoje odluke.

Foto: Informer

Sandra Rešić i Anđelo Ranković

Kako Kurir Stars saznaje, navodno je glavni inicijator prekida bio je Anđelo, koji je ostavio Sandru nakon što je saznao da je ona navodno imala seks-aferu sa Vukom Mobom. Njih dvoje su se viđali tokom jula prošle godine, a čim je Anđelo iz pouzdanih izvora saznao za to, odmah je okončao odnos sa Rešićevom.

Foto: printscreen

Sandra Rešić i Anđelo Ranković

- Anđelu se Sandra baš svidela. Bila je drugačija od devojaka s kojim je dosad bio. Mislio je da će njihova veza opstati i posle rijalitija. Ipak, samo nekoliko dana kasnije do njega su došle vesti da je u julu prošle godine Sandra bila u seks-kombinaciji sa Vukom, zbog čega je poludeo. Odmah ju je pozvao i tražio od nje da mu kaže da li je to istina. Ona nije imala kud, pa je priznala. Žestoko su se posvađali i odlučili da je najbolje da prekinu vezu. Sada nisu u kontaktu - priča izvor i dodaje šta je Rankovića najviše pogodilo:

Foto: Printscreen/You Tube

Anđelo Ranković i Sandra Rešić

- Njemu ne smeta što je Sandra imala nekog pre njega. To je i normalno. Ali kada je saznao da je bila intimna sa Vukom Mobom, preko toga nije mogao da pređe nikako. Anđelo ne podnosi Vuka još otkad je on bio sa Teodorom Džehverović. Ne može da čuje za njega, a još kad je saznao da je overio još jednu njegovu devojku, to je bila kap koja je prelila čašu - završava izvor za gorepomenuti list.

Podsetimo, nakon što su u rijalitiju započeli vezu, mnogi su prognozirali da veza između Sandre i Anđela nema svetlu budućnost, ali su se njih dvoje držali zajedno i govorili kako će upoznati porodice partnera.

Ipak, nekoliko dana kasnije Sandra je na Instagramu potvrdila da je na njihovu vezu stavljena tačka.

- Za sve one koji su pitali, nismo više zajedno, bez pompe i velikih objašnjenja. Ljubi vas Sandra - napisala je bivša zadrugarka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17