• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

06.08.2022

12:22

MILJANA KULIĆ STIGLA U URGENTNI CENTAR U BEOGRADU! PREBAČENA U ŠOK SOBU! Bolnica odjekuje: MAMICE, BOLI ME! NE MOGU DA IZDRŽIM BOLOVE!

Informer

Rijaliti

MILJANA KULIĆ STIGLA U URGENTNI CENTAR U BEOGRADU! PREBAČENA U ŠOK SOBU! Bolnica odjekuje: MAMICE, BOLI ME! NE MOGU DA IZDRŽIM BOLOVE!

Podeli vest

Nekadašnja zadrugarka Miljana Kulić stigla je u Beograd, u Klinički centar Srbije, a sa njom su majka Marija Kulić i dečko Nenad Macanović Bebica

Miljana Kulić dovezena je kolima hitne pomoći iz Niša u Urgentni centar KC Srbije. Sa njom u pratnji su stigli majka Marija Kulić i dečko Nenad Macanović Bebica.

Foto: Informer

Marija Kulić

Pravo iz kola, Nišlijka je prebačena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. Bolničari su odmah Miljanu stavili na nosila i stavili su joj kiseonik kako bi lakše disala.

Od Miljane se ne odvajaju njena mama Marija i dečko, a Miljana u bolovima, kako mediji prenose, jeca i konstantno doziva majku.

Foto: printscreen

Nenad Macanović Bebica

- Mama, mamice, ne mogu da izdržim bolove. Sve me boli mamice. Stomak mama. Mnogo me boli mama - jecala je Nišlijka.

Navodno, Miljana je prebačena u šok sobu.

Lekari su Miljanu Kulić odveli na sprat gde će obaviti preglede i snimanja, a majci Mariji nije dozvoljeno da ide sa njom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija