• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

10.08.2022

12:39

ZOLA ŽELI DA POSETI MILJANU! Čolić otkrio da bi da vidi Kulićku, ALI POD JEDNIM USLOVOM!

Beta/Insider

Rijaliti

ZOLA ŽELI DA POSETI MILJANU! Čolić otkrio da bi da vidi Kulićku, ALI POD JEDNIM USLOVOM!

Podeli vest

Miljana Kulić oporavlja se u Kliničkom centru Srbije nakon komplikacija koje su nastale posle operacije želuca i slezine, a iako posete i dalje nisu dozvoljene, njen bivši dečko Lazar Čolić Zola izrazio je želju da ode kod nje

Miljana i Zola imali su više nego burnu vezu koja se završila u petoj sezoni "Zadruge" kada ju je on prevario sa Nevenom Savić. Kulićeva je tada Zoli nanela povrede udarcima u glavu štiklom, a nakon izlasak iz rijalitija upoznala je svog sadašnjeg dečka Nenada Macanovića Bebicu s koji je ponovo ušla u rijaliti tokom kog su oboje diskvalifikovani.

Foto: Youtube printscreeen

Lazar Čolić Zola

Zola je sada, uprkos lošim odnosima s Miljanom, u emisiji "Narod pita" izrazio želju da je poseti, ali smatra da to ne bi bilo baš dobro za nju:

- Iskreno nisam, nisam čak ni pokušavao da stupim u kontakt sa Miljanom. Smatram da u ovom momentu nije nekako trenutak za to, s obzirom na se situacije koje su se izdešavale. Znate moj odnos sa njenima i u kakvom je ona trenutno stanju, smatram da bi iniciranje kontakta sa njom uznemirilo situaciju. Nije pametno da pokušavam. Ništa ne bi dobro donelo to. Ja sam i javno pružio podršku, evo i ovim putem, želim joj brzi oporavak. Čitao sam da pravi haos zbog cigarete, smatram da joj to ne treba. Ako gleda ovaj video, treba da razmišlja o zdravlju i da se oporavi, a cigarete i druge gluposti, to će doći vremenom. Najbitnije je da ona ozdravi - istakao je Zola.

A na pitanje da li misli da bi Miljana volela da se čuje s njim, a Zola je priznao:

- Nezgodna situacija iskreno. Ja bih sad otišao u posetu kod nje, kad bih znao da bi ona normalno odreagovala sa mnom. Da neće doći do nečeg lošeg. Ali koliko čitam, ne može ni da se ide u posetu kod nje, nekako nisam razmišljao o tome, smatram da ne bi bilo pametno. Ona je osoba koja može da reaguje i ovako i onako. A kad bi odregovala lepo i veselo, bilo bi okej da se ja pojavim. A kad bi odreagovala drugačije, reklo bi se da sam ja inicijator toga. Najbolje da se oporavi, a šta mogu da joj poručim, osim da bude pametna, da sluša doktore, da veruje u sebe i da se moli Bogu. Smatram da će joj Bog dati ponovo šansu za život, jer ipak, ona je to zaslužila - dodao je on.

Foto: printscreen

Miljana i dalje u Kliničkom centru

- Ja pokušavam da zaboravim loše, život je u pitanju, imali smo mi lepih trenutaka. Mnogi me kritikuju što joj pružam podršku, jer me je ona "sahranjivala". U pravu su, ali treba malo ljudskosti pokazati. Ne pružam ja njoj podršku da bih bio bolji čovek - dodao je Zola, koji je otkrio i u kakvim je odnosima sa Nevenom Savić:

- Iskreno, čuli se više puta, treba da se vidimo, da pričamo o svemu. Ona je otišla na odmor neki, videćemo se kroz par dana, da popričamo drugarski. Da razmenimo utiske i ako sam pogrešio neke stvari, izviniću se. Nikad se ne zna šta nosi večeras, sutra, prekosutra, ne bih sto posto rekao da neće biti veze. Smatram da ne, ali ništa ne bih rekao sa 100% tvrdnjom - rekao je Čolić koji je bio najbolji drug Filipa Cara i na pitanje da li zna da njegov prijatelj ima devojku, odgovorio:

- Nema, koliko ja znam nema, nismo se videli već par dana, ali mislim da nema. Čuo sam da se Dalili pojavio neki Gringo, ne znam, ako je stvaran, živ i zdrav, želim im sve najbolje. Svako ima pravo na novi život, novu ljubav - rekao je Zola.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 1 godinu

Konjino iz Dervente sram da te bude i na ovako bolesnu Miljanu ti bi da se kacis sve samo zbog lajkova i kadrova. Dzukelo seljacka ostavi se vise Miljane.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija