• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Nataša Kosjer

11.08.2022

07:05

MIKI ĐURIČIĆ UGOSTIO EKIPU INFORMERA, PA OTKRIO: Zbog žene i deteta selim se iz Kupinova!

Informer

Rijaliti

MIKI ĐURIČIĆ UGOSTIO EKIPU INFORMERA, PA OTKRIO: Zbog žene i deteta selim se iz Kupinova!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miki Đuričić odlučio je da se nakon izlaska iz "Zadruge" preseli u Novi Sad sa suprugom i ćerkom, a okrenuo se i privatnom biznisu - uzgajanju mangulica

Miki Đuričić (45) ugostio je ekipu Informera u Kupinovu i otkrio nam da se seli iz rodnog mesta! Učesnik "Zadruge" odlučio je da ode iz sela zbog žene Angeline (36), s kojom se venčao prošle godine, i njihove ćerkice Dunje (2).

Foto: Informer

Miki Đuričić u rodnoj kući

- Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živeti ovde. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazićemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastaviću da brinem o njemu - priča Miki, i dodaje da će se njih troje verovatno skućiti u Novom Sadu:

Na dedu

Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu
Miki Đuričić

- Još se dogovaramo gde ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živeti kod žene, a najverovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: "Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću." Rekao, pa porekao.


Omiljeni restoran


Pošto smo popili kafu u Kupinovu, Đuričić nas je odveo u svoj omiljeni restoran u Bojčinskoj šumi, koji drži njegov prijatelj Jovan Milivojević. Osim što planira da se preseli, Miki se bacio i na privatan biznis. Dogovorili su se da zajedno gaje mangulice.

Foto: Aleksandar Jovanović

Miki Đuričić

- Jovan ima preko 250 mangulica, a ja sam postao njegov saradnik. Tek sam počeo sa njihovim uzgojem i za sada mi ide lepo. Moje svinje su u Kupinovu, nemam ih mnogo. Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu. Nameravam i da proizvodim organsku hranu, ali s tim još nisam krenuo - priča Đuričić.

Izdržao u "Zadruzi"
zbog porodice

Đuričić je prvi put uspeo da izdrži svih deset meseci u "Zadruzi" i plasira se u superfinale, ali ne krije da mu je bilo teško bez supruge i ćerke:
- Baš sam ih se uželeo! Žena je zadovoljna mojim učešćem zato što nisam napravio nijednu glupost i nisam se obrukao. Imao sam cilj, znao sam zbog čega treba da izdržim i zato sam uspeo. Više nisam ja na prvom mestu, već ćerka. S druge strane, niko me nije ni dirao, ni sa kim nisam imao konflikt.

Mada se bacio na svinjogojstvo i poljoprivredu, rijaliti veteran ne odustaje ni od sveta medija:
- Stefan Karić i ja smo postali drugari. Zbližili smo se u "Zadruzi" i nastavili s druženjem i napolju. Korektan je i pošten momak. Dogovorili smo se da radimo zajedničku emisiju.


Rijaliti zvezda


Miki kaže da bi za dobar honorar ušao u "Zadrugu 6", koja će biti emitovana od septembra na Pinku.
- Ako mi daju nepristojnu ponudu, pristajem! Ukoliko bih od tog novca mogao da kupim stan ćerki Dunji u Novom Sadu, opet bih živeo pred kamerama. Želim da ima nekretninu na svoje ime. Voleo bih, ako je to moguće, da u "Zadruzi" ostanem šest, a ne svih deset meseci - objašnjava on.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovica

pre 1 godinu

Prelepe su mu ove porodične fotografije u šumi!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija