• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

12.08.2022

13:00

DEJAN IZ INATA UZEO DALILI AUTO! Dragojevića preplavile emocije kada je kročio u Šepak, a evo šta ima u planu!

printscreen

Rijaliti

DEJAN IZ INATA UZEO DALILI AUTO! Dragojevića preplavile emocije kada je kročio u Šepak, a evo šta ima u planu!

Podeli vest

Kako tvrde domaći mediji, Dejan Dragojević želi da proda automobil koji je dovezao iz Šepka kako bi kupio bolji u inat Dalili, a kada je došao u kuću koju su zajedno sagradili, preplavile su ga emocije

Pošto je preuzeo automobil od Huse Mujića, oca bivše supruge, Dejan Dragojević je otišao za Šepak, a onda shvatio da želi da ga proda i doda novac za noviji model.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

- Kada je došao, jedan komšija mu je rekao: "Zar ti pobednik rijalitija, da voziš tako slab auto. Prodaj ga meni". Dejan se prvo nasmejao, a onda dobro razmislio i sada želi to da uradi. Sada gleda preko oglasa automobile, pa kada mu se svidi neki dobar model, prodaće ovaj i kupiće bolji. Želi da mu Dalila zavidi. Jer ako Dalila može da vozi luksuzni auto, može i on - kaže dobro obavešten izvor.

Kako mediji prenose, Dejan se sve vreme vraćajući se iz Šepka prisećao momenata koje je proveo sa Dalilom.

Foto: instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Dalila i Dejan Dragojević

- Baš ga je potresao odlazak u Šepak. Kada se približio kući, setio se svih trenutaka provedenih sa Dalilom. Čak su mu se u jednom trenutku zasuzile oči kada je video praznu napuštenu kuću koju je gradio sa njom. Baš ga je to uzbudilo. Nije mogao da sakrije emocije. Čak je i u kolima pustio neke pesme koje su voleli Dalila i on da slušaju. Teško mu je zbog tog vremena ali shvata da se ona promenila - kaže izvor i dodaje da porodica Dragojević nikada nije bila ovoliko srećna:

- Dejan uveliko razmišlja o pokretanju biznisa, ali realizaciju je ostavio za jesen. Sada želi da provede što više vremena sa Aleksandrom i sa porodicom. Od kada je uspostavio dobar odnos sa Biljanom i Goranom, ne odvaja se od njih. Stalno su zajedno. Baš su srećni. Odavno se nije smeh čuo kod Dragojevića kao sada - dodao je izvor.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija