• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

15.08.2022

21:50

"PROKLETSTVO PETOG MESTA" - Ovim bivšim zadrugarima je život nakon rijalitija krenuo NIZBRDO, Filip Car priznao: Zaprepastio sam se!

printscreen

Rijaliti

"PROKLETSTVO PETOG MESTA" - Ovim bivšim zadrugarima je život nakon rijalitija krenuo NIZBRDO, Filip Car priznao: Zaprepastio sam se!

Podeli vest

Među učesnicima "Zadruge 5" povela se diskusija o tome da se svakome ko je bio petoplasiran desio neki životni brodolom

Jedna od tema o kojima su takmičari četvrte sezone najgledanijeg rijaltija u regionu pričali u radio-emisiji "Amnezija" bilo je i navodno "Prokletstvo petog mesta". Naime, oni su primetili da su tri takmičarke koje su osvojile peto mesto nakon ovoga doživele pravi haos u životu.

"Zadruga 1" - Miljana Kulić

Foto: Printscreen

Miljana Kulić

Miljana Kulić Miksi osvojila je srca publike u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. U "Zadruzi 2" upoznala je Lazara Čolića Zolu, a nakon ovoga joj se život promenio.

Kako je sama isticala, ljubav sa Zolom joj je upropastila život. Osim što ga je krivila za to što je probala narkotike i što se navukla na kocku, Kulićeva je više puta isticala i to da je on kriv za to što je postala nestabilnija emotivno, kao i da ju je iskoristio. Njihov turbulentan odnos pratili smo godinama, a Kulićeva je u međuvremenu upoznala Nenada Macanovića Bebicu, sa kojim je u vezi. Miljana se trenutno nalazi u bolnici, gde se oporavlja od komplikacija, koje su nastale nakon operacije želuca u Turskoj.

"Zadruga 2" - Maja Marinković

Foto: Printscreen/Instagram

Maja Marinković

Do tada nepoznata devojka uspela je da nadmaši mnogo jače "igrače" i da uđe u prvih pet takmičara druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Maja je doživela vrtoglavi uspeh nakon "Zadruge 2", ali joj se život totalno promenio u trećoj sezoni rijalitija. Ona je uplovila u aferu sa tada oženjenim Janjušem, a njihov turbulentan odnos protezao se kroz dve sezone. Maja je u međuvremenu bila i u "čerezi" sa Milanom Jankovićem Čorbom, imala kratku aferu sa Mensurom Ajdarpašića, a potom je usledio pravi haos - veza sa Filipom Carem, koja se završila neslavno. Marinkovićeva trenutno uživa u odnosu sa Pecom Raspopovićem, nevenčanim suprugom njene nekadašnje najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

"Zadruga 3" - Tara Simov

Foto: Printscreen/Instagram

Tara Simov

Mlada manekenka i ćerka nekadašnjeg reprezentativca odmah je privukla pažnju ulaskom u Belu kuću, a i dalje postoje verni fanovi njene ljubavi sa Matejom Matijevićem, koga je upoznala u "Zadruzi".

Ipak, veza sa Matejom nije potrajala, a Simova je u "Zadruzi 4" pronašla novu ljubav - oženjenog repera Nenada Aleksića Ša. Iako im je odnos na početku delovao idealno, pred kraj rijalitija krenule su turbulencije, koje su eskalirale. Njihov odnos je bio buran i van Bele kuće, kao i u "Zadruzi 5", a izgleda da su stavili konačnu tačku, kako Simova ima novog dečka.

"Zadruga 4" - Fran Pujas

Foto: TV Pink printscreen

Fran Pujas

Atraktivni maneken iz Zagreba privukao je veliku pažnju i pre nego što je kročio u Belu kuću sa svojom devojkom. Mnoge devojke su pale na njegov izgled, a u četvrtoj sezoni doživljavao je prave emotivne rolerkostere, da bi na kraju završio dotadašnji emotivni odnos.

Kako je sam više puta isticao, Franu su Marko Đedović i "Zadruga" najviše pomogli da se stabilizuje. Nakon izlaska iz "Zadruge 4", upitali smo Frana da li veruje u "Prokletstvo petog mesta", a on se našalio na ovaj račun i račun učesnica koje su pre njega osvajale peto mesto.

- Da, da, da, znam za to "prokletstvo". Videćemo možda u petici, možda i ja budem sa nekom udatom - našalio se Pujas svojevremeno.

Pujas u "petici" nije bio sa "nekom udatom" kako se šalio, ali je imao tajnu vezu sa pevačicom Elenom Kitić, koju je javno priznao nakon što je dobio čestitku od nje. Iako nije bio ljubavnik, Pujas je doživeo haos druge vrste. Naime, kako je sam priznao, Pujas je nakon izlaska iz "Zadruge 5" saznao da ga je Elena prevarila.

"Zadruga 5" - Filip Car

Peto mesto u "Zadruzi 5" osvojio je Filip Car, kome se, čini se, ovo "prokletstvo" ostvarilo i pre nego što je zvanično završio kao petoplasirani takmičar. Region i dalje bruji o njegovoj aferi sa udatom Dalilom Dragojević, koja je zbog toga što se zaljubila u Cara javno prekinula svoj brak sa Dejanom Dragojevićem, a zadrugar je, kada je čuo za ovo prokletstvo, bio zaprepašćen ovom informacijom.

Foto: Printscreen/Instagram

Filip Car

- Iskreno nisam čuo za to prokletstvo petog mesta u rijalitiju. Malo me je i zaprepastilo. Mada ja mislim da ne može da mi se desi prokletstvo napolju, stvarno mi se događaju lepe stvari sa porodicom i prijateljima. Mislim da je najveće prokletstvo koje mi se desilo upravo "Zadruga 5" i oscilacije u nekim ljubavnim odnosima, u mom ponašanju. Tako da, napolju je vreme za prave stvari i pravi život. Tu su uvek i moji prijatelji da mi pomognu u tome i moja porodica. Nadam se da ću i ja skupiti onako istinski snage da se potrudim da moj život bude totalno drugačiji nego što je bio - poručio je Car.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija