• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

22.08.2022

15:09

BILA JE SA PECOM U ALBANIJI, TAD SE STRAŠNO UPLAŠILA Isplivali novi detalji Majinog i Pecinog raskida, ovo je kap koja je prelila čašu?

printscreen

Rijaliti

BILA JE SA PECOM U ALBANIJI, TAD SE STRAŠNO UPLAŠILA Isplivali novi detalji Majinog i Pecinog raskida, ovo je kap koja je prelila čašu?

Podeli vest

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković okončala je vezu sa Pecom Raspopovićem, a sada su isplivale informacije i dokazi o tome da njihov odnos uopšte nije bio idiličan. Šta više, starleta se uplašila života pored Pece, jer je navodno počela da naslućuje da se Raspopović bavi sumnjivim poslovima

Raskid Maje Marinković i Petra Raspopovića i dalje je tema broj jedan. Sve što ima veze sa starletom trese region, a kako saznajemo Peca Vijagra je Marinkovićevoj pravio haos zato što je dominantnija od njega.

Foto: Privatna arhiva

Maja Marinković i Peca Raspopović

- Ispričaću vam jedan detalj. Sa Pecom se družim godinama i znam sve. Nedavno su njih dvoje bili u Albaniji gde Vijagra završava svoje poslove. Maja ga je pratila u stopu, ali joj nije prijao taj put već je htela da ga ispoštuje. To se videlo - priča izvor blizak bivšem Marinkovićkinom dečku za Kurir i otkriva da je Maji navodno zasmetao način njegovog poslovanja.

Foto: printscreen

Maja Marinković i Peca Raspopović

- Interesovalo je šta on radi i čime se zapravo bavi. On nije želeo da joj odgovori, što je njoj u tom trenutku bilo jako sumnjivo. Tu se malo i uplašila. Mislim da su joj tad neke stvari bile jasne - kaže izvor za pomenuti portal.

Inače Raspopović je svojevremeno bio u zatvoru nekoliko godina, a Maja na ovu informaciju nije htela da da komentar:

- Ne želim više o njemu da pričam. U vezi našeg odnosa sam rekla šta sam imala, a u njegove poslovne stvari ne želim da ulazim - poručila je ona kratko.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija