• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.09.2022

08:09

NIKO NORMALAN JE NE MOŽE PODNETI! Car opleo po Dalili, pa isprozivao njenog oca: Huso je ostavljao decu, a zadržao...

printscreen

Rijaliti

NIKO NORMALAN JE NE MOŽE PODNETI! Car opleo po Dalili, pa isprozivao njenog oca: Huso je ostavljao decu, a zadržao...

Podeli vest

Filip Car je u programu uživo odlučio da bez dlake na jeziku kaže sve što misli o Dalili Dragojević i njenom ocu Husi Mujiću, a bivšem tastu je najviše zamerio to što je ostavio decu iz drugih brakova

Sinoć se održala emisija "Narod pita", a gosti su bili Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Filip Car. Voditelj Darko Tanasijević se u jednom momentu osvrnuo na komentare na društvenoj mreži Tviter. Dalila i Car su ušli u raspravu nakon izjave jednog čitaoca da Dejan i on ne mogu da prebole što ih ona neće.

Foto: Printscreen

Filip Car u emisiji "Narod pita"

- Car treba da se spusti na zemlju, Dalila ga neće pa sad ludi - pročitao je Darko.

- Car kad je prvi put kročio u Zadrugu bio je jedan od najbitnijih i biće - rekao je Car.

- Gledam ova dva paćenika koja pate za Dalilom. Dejan ćuti jer zna koliko Dalila vredi, a Filip skače od muke. Dalila te voli ali te neće - pročitao je Darko.

- Dalila ga ne voli - rekla je Dalila.

- Ja ću odgovoriti ovom pi*kašu. Ja smatram za Dejana da se navikao pet godina na te ispade i zločeste stvari, a ja mogu iskulirati, ali ne volim ljudsku zlobu. Odvratno je svima, niko normalan je ne može podneti - rekao je Car.

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević u emisiji "Narod pita"

- Kompleksi su čudo - rekla je Dalila.

- Ajde bando jedna, Šepačko podzemlje. Husu treba dati doživotnu zbog mafijanja - rekao je Filip.

- Mama ti je konobarica sa stomakom do zuba - rekla je Dalila

- Huso ostavio toliko dece, a ostavio ovo najveće go*no. Ova po*no zvezda im malo para tutne za svoje je*ačine - rekao je Car.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija